Harta erogena a barbatului

19 octombrie 2019,
Vizualizari: 33.311, 1 azi
zone erogene la barbati - sfatulparintilor.ro - vidar-nordli-mathisen-f4OmS_SluJc-unsplash

Femei care iubiti, urmariti sa prelungiti la nesfarsit placerea coplesitoare a barbatului iubit (declansand-o in consecinta, empatic, si pe a voastra) marind cat mai mult aria mangaierilor pe care i le oferiti.

Iata cum arata harta erogena a barbatului.

1. Mainile

Nu intamplator, o simpla plimbare in care cei doi merg mana in mana poate fi de ajuns pentru a da nastere anumitor emotii absolut incantatoare. Fiind sediul principal al atingerii si instrumentul mangaierii prin excelenta, care este in legatura cu Anahata Chakra, mainile nu fac altceva decat sa ofere o mare placere. Ele sunt foarte bogate in receptori nervosi, mai ales palma, care se reveleaza a fi foarte sensibila la cea mai sensibila atingere mangaietoare, amoroasa.

2. Ochii

In cazul barbatului – s-ar parea ca mai mult decat la femeie – rolul vederii este foarte important (mai ales la inceputul unei relatii). Multi barbati pot astfel sa fie foarte excitati de un trup gol si armonios (feminin), chiar inainte sa fi atins macar in treacat femeia iubita. In aceasta directie, se spune chiar ca barbatii au ochi ca sa vada frumusetea iubitei, iar femeia are ochi ca sa fie vazuta de iubitul ei.

3. Gura

Puterea erotica a gurii este aproape aceeasi atat la barbat cat si la femeie. Insa trebuie sa facem o mare deosebire de la un sarut la altul, pentru ca ceea ce oferim si primim in acelasi timp cu limba (mai ales cu varful ei) are o cu totul alta intensitate, in ceea ce priveste stimularea, decat un „schimb” limitat la buze. Implicand atat atingerea, cat si gustul si mirosul, sarutul profund mobilizeaza cinci dintre cele doisprezece perechi de nervi cranieni.

 

4. Urechile

Atragem aici atentia asupra zonei  din spatele urechilor, care este foarte bogata in tesut nervos, sau a celei de la nivelul lobilor, care poate fi muscata usor sau mangaiata in trecere cu parul, in timpul unui sarut.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole