Ultimele

Dedicat barbatilor: 10 ponturi pentru o partida de sex de exceptie!

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Dedicat barbatilor: 10 ponturi pentru o partida de sex de exceptie!
ponturi pentru o partida de sex de exceptie

Oricat de talentat ai fi cand e vorba de sex, niciodata nu strica o idee noua, care sa surprinda foarte placut si care sa faca din partida respectiva de sex ceva special, mai ales daca esti intr-o relatie de lunga durata, in care rutina se instaleaza dupa o anumita perioada. Specialistii  Huffingtonpost.com reda un top 10 ponturi pentru un sex de exceptie:

1. Concentreaza-te mereu pe ideea de relaxare

Barbatii par oricand sa fie gata pentru sex, insa la femei lucrurile sunt mai complicate, in sensul ca au nevoie intai sa intre in starea de relaxare, ca sa fie capabile de mai mult. Ajut-o sa-si spele parul si fa-I un masaj al scalpului, sau pu si simplu un masaj relaxant.

2. Preludiul

Indiferent de cati ani aveti in spate ca si cuplu, nu renuntati niciodata la un preludiu de calitate. Preludiul sta la baza oricaeri partide de sex de foarte buna calitate. Nu uitati sa va mangaiati, sarutati, sa va vorbiti tandru si sa va acordati toata atentia din lume, inainte de sexul propriu zis.

Citeste si: 15 ponturi despre sex oferite chiar de barbati

3. Pune-te in pielea ei

Incearca sa gandesti ca ea, sa intelegi ce simte si ce vrea, iar pentru asta nu trebuie sa fii neaparat femeie. Acorda atentie zonelor  pe care de obicei barbatii le cam neglijeaza, cum ar fi gatul, talpile, chiar mainile si soldurile. Fa-o sa-si doreasca mai mult de atat.

4. Las-o sa preia controlul

Adesea barbatii sunt cei care conduc actiunea cand vine vorba de sex. Dar fii de acord sa inversati rolurile, las-o sa se simta stapana pe situatie si nici tie n-o sa-ti displaca, cu siguranta.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 14 decembrie 2022