Ultimele

Cum sa-ti imbunatatesti relatiile sexuale cu ajutorul exercitiilor fizice

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Cum sa-ti imbunatatesti relatiile sexuale cu ajutorul exercitiilor fizice
https://depositphotos.com/ro/photos/sexy-sport.html?filter=all&qview=15885787

Orice barbat isi doreste relatii sexuale din ce in ce mai bune. Insa ce poti face pentru a imbunatati relatiile sexuale si a mari libidoul? Cea mai buna modalitate este sa incepi sa faci sport in fiecare zi. Miscarea este cel mai eficace medicament: ridica nivelul hormonilor, reduce stresul, creste circulatia sangelui si sporeste forta fizica. Iar din punct de vedere emotional si mental beneficiile sunt chiar mai mari: exercitiile fizice cresc increderea in fortele proprii si tenacitatea.

Sportul are un impact direct asupra relatiilor sexuale prin faptul ca astfel corpul tau se trezeste la viata.

Iar senzatia circulatiei de energie intr-un corp sanatos si lucrat este sexi. Tu te simti sexi, cu un trup suplu si puternic, iar cand mergi in dormitor aceasta imagine va face diferenta.

Exercitiile fizice impulsioneaza producerea endorfinei, ceea ce face ca organismul sa experimenteze o stare de bine. De asemenea, cresc nivelul testosteronului, care este unul dintre afrodisiacele naturale atat pentru barbati, cat si pentru femei. Sportul este unul dintre cele mai bune si naturale mecanisme de crestere a testosteronului.

Un studiu la care au participat peste 30.000 de barbati a demonstrat faptul ca practicarea unor exercitii fizice in mod regulat scade riscul disfunctiilor erectile.

Exercitiile cardio si aerobice sunt excelente pentru imbunatatirea relatiilor sexuale

Sexul pasional face ca inima sa bata intr-un ritm nebunesc si, la fel ca exercitiile fizice, stimuleaza sistemul nervos simpatic ceea ce duce la cresterea ritmului cardiac. Practicarea regulata a unor exercitii aerobice, indiferent ca este vorba de alergat, ciclism, inot sau doar un mers mai rapid iti mentin inima sanatoasa si vei in forma si in asternut. Un studiu recent a demonstrat faptul ca femeile care au urmarit un show erotic dupa 20 de minute de sport s-au simtit mai bine dispuse, ba chiar s-a observat o crestere a fluxului sangvin in zona genitala, spre deosebire de un alt grup de femei care a urmarit acelasi show fara insa a face sport.

9 exercitii fizice pentru o viata sexuala mai buna. Cum sa-ti cresti flexibilitatea si rezistenta in pat!

Exercitiile fizice focusate pe cresterea fortei ajuta si in relatiile sexuale

Pilates este sinonim cu cresterea fortei trupului. 20 de minute pe zi  sunt suficiente pentru ca mobilitatea si flexibilitatea corpului sa creasca, abdomenul sa devina plat, iar spatele si coapsele sa se tonifice. Pilates sustine stabilirea zonei de forta a trupului in zona situata intre coaste si pubis. Toate exercitiile se axeaza pe antrenarea acestor parti ale corpului si se impart in exercitii specializate pentru coapse, pentru abdomen si pentru spate.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19 noiembrie 2023