Cum sa-ti dai seama ca nu merita sa te mai intalnesti cu el

04 mai 2020,
Vizualizari: 5.092, 1 azi
nu merita sa te mai intalnesti cu el

4. Isi tine telefonul ascuns

Daca raspunde la telefon in timpul noptii si merge in alta camera sa vorbeasca sau ascunde telefonul in speranta ca nu nu vei vedea cine il suna – este clar ca nu vorbeste cu mama sau sau cu fratele sau.

Nu te lasa inselata ca „este un apel de la job” sau „este un fost coleg din facultate”, probabil acelasi lucru ii spune si celelaltei femei cu care se intalneste atunci cand il suni tu.

5. Nu lupta cinstit

Indiferent ca iubitul tau intra in defensiva si atunci devine agresiv cand va certati, nu lupta cinstit, iar aceasta trasatura de caracter este comun celor care nu stiu sa comunice. In loc sa se concentreze pe prezent, un iubit defensiv aduce in discutie evenimente trecute, deviind conversatia de la el (ceea ce inseamna ca stie ca este vinovat).

Niciodata n-ar trebui sa-i permiti partenerului sa te atace la nivel personal, precum acuze de genul „Esti exact ca maica-ta” sau sa-ti spuna ca esti „nebuna”.

6. Este lenes in pat

Un barbat lenes prefera mereu femeia deasupra astfel incat el sa stea doar intins in timp ce ea face toata treaba, sau niciodata nu da dovada de reciprocitate in cazul unui sex oral.

Iar un barbat care nu este proactiv nici macar in pat, poate fi tipul care asteapta totul de la altii, in special de la tine, si daca si in cazul amorului este lenes, atunci clar ca si alte zone din viata lui sunt neglijate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole