Cum sa-ti dai seama ca nu merita sa te mai intalnesti cu el

04 mai 2020,
Vizualizari: 5.146, 1 azi
nu merita sa te mai intalnesti cu el

Este atat de sa te lasi prinsa in momentele de euforie, iar uneori poate fi complicat sa dai atentie semnelor de avertizare care iti spun ca s-ar putea sa te implici intr-o relatie nepotrivita, din care va trebui sa depui un efort considerabil pentru a iesi.

Iata cum stii daca este bun pentru tine:

1. La prima intalnire iti sugereaza sa faceti sex

Se spue ca barbatii se gandesc tot timpul la sex, iar uneori, nu se pot abtine si isi fac cunoscute intentiile carnale cu voce tare. Este normal: un barbat care vorbeste plin de dorinta ca ca-ti va sfasia hainele de pe tine, s-ar putea chiar sa te excite. Insa, daca conversatia cu el se margineste la apropouri sexuale, s-ar putea sa te perceapa ca pe o prada usoara. Cand, „ce-ar fi sa mergem in dormitor” vine inaintea „Care este numele tau?” este un semn ca, mai presus de orice, doreste sa te cunoasca carnal si nu la nivel personal.

2. Nu te face sa te simti speciala

Se presupune ca iubitul tau este indragostit de tine. Prin urmare ar trebui sa te faca sa te simti cea mai frumoasa, cea mai inteligenta, minunata femeie din lume. Daca nu face toate acestea este timpul sa reevaluezi modul in care face sa te simti.

3. Ridica in slavi o alta femeie

Indiferent ca vorbeste despre noua colega, profesoara de yoga sau o „prietena”, daca pentru partenerul tau ea este principalul subiect de conversatie, atunci ar putea fi vinovat de tradare emotionala, ceea ce nu este prea departe de cea fizica. Concentrarea lui pe aceasta femeie ar putea incepe cu cateva mentiuni, iar apoi usor, usor, o buna parte din conversatie va fi structurata in jurul altei femei, de la alegerile ei profesionale la brandul preferat de cafea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole