5 greseli pe care le fac barbatii la prima intalnire

10 noiembrie 2022,
Vizualizari: 9.648, 1 azi
la prima intalnire - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-4138300_1920

Este surprinzator cum greselile neintentionate facute de un barbat in prima etapa a dezvoltarii unei relatii pot face o femeie sa puna capat unei povesti, care ar fi avut perspective frumoase de crestere. Pentru cei care te cunosc, modul in care te comporti poate fi ok, insa poate fi perceput deplasat de catre o femeie pe care abia ai cunoscut-o.

Iata o lista de comportamente gresite care pot alunga o femeie care nu te cunoaste suficient de bine:

1. Inabilitatea de a citi semnalele pe care ti le trimite

Vezi o femeie atragatoare in partea opusa a camerei si incerci sa-i prinzi privirea. Mergi catre ea in timp ce o privesti atent. Te asezi langa ea si incerci sa stabilesti un contact vizual. Pare ca nu ai noroc. Concluzia la care ar trebui sa ajungi este ca te-a remarcat insa nu este interesata. Iar barbatul care nu accepta acest lucru si continua jocul cu o femeie dezinteresata va fi catalogat drept o persoana enervanta.

2.  Incercarea agresiva de a-i intra in gratii

Multi barbati par a crede ca o modalitate excelenta de a-si dovedi interesul este sa hartuiasca femeia, prin telefoane, sms-uri, mailuri, iar pentru fiecare mesaj la care nu a primit un raspuns sa trimita altul. Si in vreme este de inteles faptul ca vrei s-o cunosti mai bine si ai motive pentru a dori sa fii alaturi de ea, acest comportament o va face sa creada despre tine ca esti disperat, neadaptat social si nerabdator. Este o idee mai buna sa incerci o data sau de maximum doua ori si daca nu primesti un raspuns din partea ei sa renunti.

Citeste si: La a cata intalnire este bine sa faci sex

3. Sa apari pe neasteptate

Este un lucru daca femeia iti dezvaluie ora la care pleaca de la birou, insa cu totul alceva ca tu sa-i urmaresti programul fara ca ea sa stie. Nu vei face decat s-o sperii pentru ca nimanui nu-i face placere sa fie urmarit. Femeia pe care abia ai cunoscut-o nu va gasi normal ca tu s-o astepti in fiecare zi cand iese de la birou sau sa apari din senin la usa casei sale. Va realiza rapid ca stii unde este si ce face, iar acest lucru o va determina sa creada ca esti un barbat ciudat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole