Ultimele

Cum sa innebunesti femeile cu barba ta

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Cum sa innebunesti femeile cu barba ta
cum sa innebunesti femeile - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-about-to-kiss-man-3479059

Pentru barbati nu e usor sa intre in gratiile femeilor. Trebuie sa fie mereu tunsi, rasi si frezati. Cu aceasta credinta in minte se trezesc in fiecare dimineata cu 20 de minute mai devreme sa se barbiereasca pentru a impresiona colegele de la birou. Insa avem o veste buna pentru barbati: reprezentantele sexului frumos se dau in vant dupa urmasii lui Adam cu un inceput de barba.

Mesaj pentru barbati: Barba este sexi

Puneti aparatul de ras deoparte – femeile considera barba sexi, potrivit unui studiu realizat de catre psihologi de la Northumbria University pe un esantion de 70 de femei.

Doamnelor si domnisoarelor prezente in studiu li s-au prezentat 15 fotografii cu fete de barbati din diferite unghiuri si cu diferite tunsori, dupa care li s-a cerut sa clasifice fiecare fata dupa urmatoarele caracteristici: masculinitate, agresivitate, atractivitate si maturitate.

Cine credeti ca a castigat inima participantelor? Ei bine, femeile considera ca barba de o zi este cea mai atractiva din punctul lor de vedere, iar barbatul care o poarta reprezinta partenerul ideal. Este o veste foarte buna mai ales pentru barbatii carora nu le place sa se barbiereasca in fiecare zi. Insa, nici nu trebuie sa credeti ca daca veti incepe sa aratati precum omul cavernelor veti avea mai mult noroc in pat. Desi, barbile stufoase au primit cele mai bune note din punct de vedere al masculinitatii si agresivitatii au fost si cele mai slab cotate cand s-a vorbit de atractivitate.

Psihologii care au condus studiul au ajuns la concluzia ca barba de o zi, ganditi-va la George Clooney, Colin Farrell, este tot ce-si doresc femeile: un barbat matur, puternic insa nu cu o masculinitate exagerata. (Reprezentantele sexului frumos considera fata plina de par cea mai agresiva si mai masculina infatisare).

Martial Vivot, proprietarul unui salon de lux de infrumusetarea din New York, spune ca o barba de o zi accentueaza trasaturile unui barbat indiferent de hainele pe care le poarta. „Intensifica unghiurile fetei”, a subliniat el pentru menshealth.com.

Femeilor le plac barbatii cu barba! Cum sa o ingrijesti ca sa fii sexy

Sfaturi pentru barbati

Insa cum poti obtine look-ul pe care ti-l doresti? „Vrei sa creezi o linie din zona unde gatul se intalneste cu barbia. De acolo vrei ca barba ta sa inceapa. Barbiereste-te mai jos insa ai mare grija”, accentueaza Vivot. Nu ti-ai dori ca acea linie sa iasa prea mult in evidenta, iti doresti sa arati cat mai natural cu putinta.

In cazul in care iti creste foarte repede barba atunci trebuie ca la fiecare 3 zile sa-ti ingrijesti barba. Pentru ca efectul sa fie maximum trebuie sa ai grija ca sa exista un echilibru foarte bun intre asprime si netezime. Daca reusesti sa mentii acest echilibru poti spune ca te afli intr-o situatie castigatoare.

De ce le plac femeilor barbatii cu barba

Data articol: 18 octombrie 2023