Femeilor le plac barbatii cu barba! Cum sa o ingrijesti ca sa fii sexy

25 mai 2019,
Vizualizari: 4.639, 1 azi
barbatii cu barba - sfatulparinitlor.ro - pixabay_com - cup-2734985_1920

Femeile prefera barbatii cu barba de aproximativ 10 zile, sustine site-ul Menshealth.com . Studiul a fost efectuat de un grup de cercetatori care au supus un esantion de femei sa priveasca mai multe imagini/fotografii cu barbati cu barba. Fetele complet barbierite si cele cu barba de aproximativ 10 zile au fost la mica distanta, in timp ce barbile de 5 zile n-au starnit mari furori.

Asadar, vrei s-o innebunesti cu barba ta? E posibil, dar nu oricum: trebuie s-o mentii in asa fel incat sa-i faca si ei placere s-o atinga.

1. Ingrijeste-o

Nu-ti poti lasa barba sa creasca in voia sortii. Urmareste linia gatului, caci linia barbii trebuie sa se afle undeva intre marul lui Adam si barbie. Pastreaza linia respectiva folosind ori un brici, ori poate alt instrument pe care il preferi. Totul e sa nu ai un aspect neingrijit, ca si cum barba isi face de cap si ti-a invadat fata.

2. Pastreaz-o curata

Nici o femeie nu se da in vant dupa o barba slinoasa si nespalata, eventual si cu mirosuri de mancare in ea. Degreseaz-o, spal-o, parfumeaz-o.

3. Ai grija sa fie moale

Din nou – nicio femeie nu vrea sa fie intepata de o barba aspra, ca sa nu mai vorbim si despre pielea de sub barba. Faptul ca tu nu o vezi, nu inseamna ca ea a disparut; si trebuie ingrijita si hidratata, caci asa cum este pielea, asa va creste si barba. In plus, intr-o zi te poti decide sa-ti razi barba si s-ar putea sa ai surprize neplacute si sa dai de o piele absolut respingatoare. Intereseaza-te la un cabinet cosmetic care ar fi produsele cele mai potrivite hidratarii pielii tale.

© Seandeburca | Dreamstime.com

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole