Cum să depăşeşti cele mai comune 9 obstacole din viaţa sexuală a cuplului

06 decembrie 2018,
Vizualizari: 3.711, 1 azi
problemesex.ro - beneficii sex - freedigitalphotos.net

Şi evenimentele sociale sunt motiv de conflict şi, deci, influenţează viaţa sexuală

60 de ore de muncă pe săptămână plus, evenimentele sociale ceea ce lasă prea puţin timp pentru activităţile sexuale. Însă, lăsaţi pasiunea să vă cuprindă la începutul săptămânii astfel încât să vă ajungă pentru următoarele ziele. Dacă amândoi sunteţi genul care îşi planifică săptămâna, stabiliţi-vă zile în care să mergeţi împreună la sală. Faceţi sport împreună de două ori pe săptămână: studiile au demonstrat că ambele sexe experimentează o creştere a nivelului testosteronului, la 30 de minute după terminarea antrenamentului. Suficient timp pentru a ajunge în dormitor.

 

 

 O bucăţică în plus de plăcintă face rău vieţii sexuale

Cinele romantice sunt extraordinare. Însă, nu de puţine ori, consumul unei cine romantice prea bogate este ca şi cum ţi-ai tăia singur craca de sub picioare. Tocmai de aceea este recomandat să serviţi alimente slabe care să vă permită să vă desfăşuraţi în dormitor. Domnilor, 66% dintre femei au declarat că sunt înclinate să facă sex, după ce au mancat o cină gătită acasă de către partener.

 

 

 Viaţa sexuală este afectată de stresul de la job

Şi cum în zilele noastre ambii parteneri au o carieră, şansele sunt duble pentru ca partidele de sex să aibă de suferit. Prea multă muncă, înseamnă prea puţină acţiune în pat. În acest caz, nu prea ai ce schimba acasa, de vreme ce problema se află la birou. Iar dacă sexul are de suferit, atunci cu siguranţă că şi sănătatea îţi este afectată. Este o idee bună să vorbeşti cu şeful tău, astfel încât să rezolvi problemele sau să găseşti o modalitate să te degrevezi de anumite sarcini pentru a avea timp să te relaxezi puţin.

Însă, ca o ironie a sorţii, un job stresat care implică şi un nivel al competiţiei poate şi îmbunătăţi viaţa sexuală prin creşterea nivelului de testosteron.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole