8 dusmani ai casniciei

28 aprilie 2023,
Vizualizari: 2.433, 1 azi
dusmani ai casniciei

Chiar si cele mai puternice mariaje au momentele lor vulnerabile. Diferenta o face modul in care hotarasc sa actioneze cuplurile.

Iata care sunt cei 8 dusmani ai casniciei, potrivit terapeutului marital Marni Feuerman.

Nu-ti pui partenerul pe primul plan

In momentul in care te casatoresti, partenerul trebuie sa devina prioritatea numarul unu. Desigur, se cere reciprocitate, altfel, mariajul nu rezista. Asta nu inseamna ca trebuie sa fiti lipiti unul de celalat, insa e nevoie si de momente in care sa fiti numai voi.

Citeste si: Cum sa-ti dai seama ca mariajul tau e in pericol

Comunicarea slaba

Este foarte important sa spui ce te deranjeaza, altfel se acumuleaza resentimente si se pot isca scandaluri de la ceva simplul precum rasturnarea paharului cu lapte. Pe de alta parte, nici tipele sau certurile aprige nu sunt modalitati eficace de rezolvare a conflictelor. Discuta despre dezamagirile si nevoile tale calm, fara sa invinuiesti pe cineva.

Secrete

Indiferent cat ar fi de inocente, secretele pot distruge un mariaj. Nu ascunde cati bani ai cheltuit la cumparaturi sau ca ai fost cu prietenii la o bere, nu la birou peste program. Mai devreme sau mai tarziu, adevarul va iesi la iveala, iar odata pierduta increderea in partener, calea spre destramarea relatiei este deschisa.

Ruperea legaturilor cu prietenii si familia

Chiar daca esti casatorit, asta nu inseamna ca nu trebuie sa te mai vezi cu prietenii sau cu familia. Atunci cand iesi, insa, ai grija sa nu vorbesti prea mult despre familia ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole