8 dusmani ai casniciei

03 mai 2020,
Vizualizari: 2.354, 1 azi
dusmani ai casniciei
  1. Nu recunosti ca ai gresit si nu-ti ceri iertare

Nimeni nu este perfect, cu totii mai putem comite greseli. Iar una dintre greselile grave care pot duce la destramarea unei relatii este chiar faptul ca nu-ti recunosti vina si nu iti ceri iertare atunci cand ai gresit.

  1. Nu esti recunoscator

Multumeste-i partenerului pentru  lucrurile pe care le face. Gratitudinea face minuni. Apreciaza-ti partenerul de fiecare data cand spala vasele de exemplu, sau tunde gazonul, chiar daca aceste activitati ii fac placere.

  1. Gelozia extrema

Gelozia are si partile ei bune si vine din faptul ca-ti iubesti partenerul. Insa atunci cand impingi gelozia la extrem, lucrurile pot degenera. Daca sotul iti spune ca are o noua sefa, urmatoarea intrebare n-ar trebui sa fie “E frumoasa?”.

  1. Refuzi ajutorul

Uneori, casniciile pot ajunge intr-un moment de cumpana, in care cei doi parteneri nu pot gestiona tensiunea. Se poate ajunge la divort daca se refuza ajutorul, mai ales din partea unui terapeut marital. Sunt oameni scoliti special pentru sa salva casnicii. Apeleaza la ei inainte de a lua hotararea definitiva de a abandona un mariaj. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Este ceva la fel de natural ca si mersul la dentist.

Sursa: marthastewartweddings.com

Foto: pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole