Cum să depăşeşti cele mai comune 9 obstacole din viaţa sexuală a cuplului

19 februarie 2020,
Vizualizari: 4.105, 1 azi
obstacole din viaţa sexuală a cuplului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - portrait-4644649_1920

Plictiseala din dormitor influenţează viaţa sexuală

Într-un studiu realizat de către  Institutul Kinsey s-a descoperit că jumătate dintre femeile care s-au declarat nesatisfăcute din punct de vedere sexual, au spus că principala cauză a fost plictiseala. Specialiştii în domeniu definesc sexul drept: jocul adulţilor. Prin urmare amorul ar trebui să fie amuzant şi relaxant. Tocmai de aceea este atât de important simţul umorului chiar şi în pat, întrucât te eliberează de sub presiunea performanţei. De asemenea, jucării = joc. Mergeţi împreună la un shop cu jucării şi alegeţi împreună pe cele pe care le puteţi lua în dormintor.

Viaţa sexuală este afectată şi de rutină

Rutina duce la o scădere a performanţei indiferent de domeniul despre care vorbim, prin urmare sexul nu are cum să nu fie afectat. Este adevărat că oamenii au nevoie de stabilitate în viaţa lor, însă tot atât de adevărat este şi că au nevoie şi de varietate, de surprize. Prin urmare, lăsaţi să patrundă în viaţa voastră puţin neprevăzut, dacă lucrurile încep seara într-un mod imprevizibil, probabil se vor şi încheia într-un mod surprinzător.

Imaginea ei de sine poate ruina viaţa sexuală a cuplului

Modul în care femeile îşi percep corpul le influenţează într-un mod decisiv, comportamentul în pat. Este adevărat că dacă o complimentezi pantofii, înseamnă pentru ea că îi validezi bunul gust şi dacă ţi spui ce ochi frumoşi are, îi întăreşti convingerea că este frumoasă. Însă, complimentează-i fundul, coapsele, talia, dacă vrei să-i creşti satisfacţia sexuală. Nu degeaba femeile îşi petrec viaţa încercând să arate bine pentru bărbaţi. Iar dacă tu îi oferi feedback-ul potrivit atunci ea va fi mulţumită. Şi cel mai potrivit timp pentru astfel de complimente este, nu atunci când intraţi în dormitor, ci atunci când ieşiţi din el, spre exemplu atunci când vă pregătiţi să mergeţi în vizită la părinţii ei.

Imagine de Alp Cem de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole