Crezi ca te insala? Iata ce semne ii dau de gol

30 martie 2020,
Vizualizari: 14.295, 1 azi
te insala

Oamenii reactioneaza diferit atunci cand insala sau sunt inselati. Potrivit studiilor, si femeile, si barbatii insala cam in aceeasi masura, iar cauzele care duc la infidelitate sunt asemanatoare: lipsa romantismului, lipsa atractiei, lipsa afectiunii, impulsivitate, diferente majore de libido etc.

 

Atunci cand isi insala partenerul de cuplu, femeile sunt in cautarea unei aventuri romantice, pentru ca nu se simt suficient de apreciate de catre soti. Dupa ce au calcat stramb, ele resimt stari de stres si anxietate accentuate. Apoi se acumuleaza frustrari ca nu se pot manifesta in public alaturi de cel cu care isi insala partenerul, ca nu pot iesi in oras fara teama ca vor fi descoperite.

Totul se face pe fuga, ceea ce duce cresterea nivelului de adrenalina de care unele femei devin dependente si incep sa-si faca un obicei din a insela.

 

La randul lor, barbatii dezvolta un sentiment de vina, mai ales daca au un istoric religios. Sunt nervosi, anxiosi, se simt pacatosi. Vina este accentuata de faptul ca isi consuma resursele energetice si financiare cu noul partener si considera ca nu mai ofera suficient familiei si copiilor.

 

 

Ce inseamna pentru oameni a insela

– relatii sexuale cu alt partener (80-100% dintre femei si barbati cu varste cuprinse intre 15 si 64 de ani)

– sex oral, stimulare de orgasm, atingeri intime (59-80%)

– sarut, sexting, conversatie sexuala explicita (80-100% dintre femei si barbati cu varste cuprinse intre 15 si 44 de ani si 50-80% dintre femei si barbati cu varste cuprinse intre 44 si 64 de ani)

– prietenie non sexuala, masturbare flirt, dans lent (20-50% dintre femei si barbati cu varste cuprinse intre 15 si 44 de ani si 1-20% dintre femei si barbati cu varste cuprinse intre 44 si 64 de ani).

Imagine de Lars Peter Witt de la Pixabay

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole