Relaţii de cuplu: 5 semne că te înşală iubita

16 iunie 2019,
Vizualizari: 28.507, 1 azi
Imagine de Tumisu de la Pixabay

Nimic pe lumea aceasta nu este perfect sau infailibil atunci când vorbim de natura umană şi, implicit, despre relaţiile de cuplu. Ţi s-a întâmplat vreodată să ai impresia că iubita te înşală? Gândul că partenera nu este fidelă îi hăituieşte pe mulţi dintre bărbaţii implicaţi în relaţii de cuplu.

Femeile pot fi la fel de necredincioase precum bărbaţii aşa că dacă te gândeşti că partenera face ceva neobişnuit, urmăreşte cele 5 semne care îţi dezvăluie că te înşală:

Relaţii de cuplu # 1: A devenit secretoasă

Ai descoperit numere ciudate în telefonul iubitei tale? A început să primească apeluri care sunt invariabil: „număr greşit”? Dintr-o dată este chemată la birou la ore ciudate sau mai mereu se merge la întâlniri de afaceri? Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, priveşte-le ca pe nişte indicatori că se întâmplă ceva. De asemenea, dacă nu mai sărbătoreşte cu tine evenimentele speciale, dacă brusc a început să şteargă SMS-urile din telefon şi ajunge acasă cu părul nearanjat, cu hainele în dezordine urmate de pauze şi evitarea privirii atunci când o întrebi unde a fost – toate aceste comportamente ar trebui să-ţi de de gândit.

Relaţii de cuplu # 2: Schimbări bruşte ale înfăţişării

Este adevărat că există şi femei care, dintr-o dată, îşi schimbă stilul vestimentar, însă dacă la iubita ta observi o dorinţă bruscă de a-şi schimba look-ul, o schimbare drastică a coafurii sau o dorinţă din senin de a scăpa de kilogramele în plus sau nevoia de a cumpăra haine sexy, motivul din spatele unui astfel de comportament poate fi dorinţa de a crea o nouă înfăţişare şi de a se simţi mai atractivă pentru bărbatul cu care se întâlneşte în spatele tău.

Relaţii de cuplu # 3: Arată lipsă de interes

Când este cu tine ţi se pare că este cu gândul la altceva sau altcineva? Evită să vorbiţi despre viitorul relaţiei voastre? Uită datele importante sau alte lucruri legate de relaţia voastră, dar pe care înainte le considera importante pentru amândoi? Motivul unor asemenea scăpări de memorie poate fi legat de faptul că se gândeşte la altcineva. Dacă odinioară tânjea după atenţia ta, dar brusc nu mai are nevoie de ea, şi vorbeşte constant şi cu admiraţie despre un coleg şi începe să te evite, nu-ţi mai răspunde la telefon sau SMS, atunci există şanse mari ca iubita ta să te înşele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole