Ultimele

3 manifestari ciudate atunci cand crezi ca partenera te insala

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 3 manifestari ciudate atunci cand crezi ca partenera te insala
manifestari ciudate

Atunci cand suspectezi ca partenera te insala, presetezi mai mult sex oral ca niciodata! Cel putin asa sutine un studiu realizat la Oakland University.  Site-ul Menshealth.com intra in detalii si explica fenomenul.

Cercetatorii care au realizat studiul au intervievat un esantion de 231 de indivizi, toti aflati intr-o relatie, iar intrebarile au fost pe teme legate de relatiile lor: atractia fata de partenera, gradul de satisfactie, obiceiurile sexuale ale partenerei si alte convingeri pe tema infidelitatii partenerei. Punand cap la cap raspunsurile, cercetatorii au descoperit ca barbatii care aveau suspiciuni ca ii insala partenera, prestau mai des sex oral.

Vi se pare, probabil, ciudat! Iata cum explica descoperirea cercetatorii de la Oakland University: limba ar putea detecta, la modul subconstient, daca un alt mascul a dat si el iama pe acolo, prin zona, culegand floricelele inaintea partenerului de drept. Desigur, aceasta nu poate fi o proba a inselaciunii, in adevaratul sens al cuvantului. Inseamna doar ca partenerul e foarte stresat de ideea de competitie a spermelor. Sau mai poate insemna doar ca… pur si simplu iti place mult sa-i faci sex oral.

Te mai poate intersa: 10 semne ca te insala iubita

Si oricat de ciudat ar parea, iata alte 3 semne care apar atunci cand partenerul crede ca este inselat:

1. Penetrarea adanca

Se pare ca barbatii care se tem ca sunt inselati, penetreaza mai adanc si mai viguros – sustine un studiu al Universitatii din Florida. Iar interpretarea ar putea fi aceea ca partenerul de drept incearca sa impinga si sa faca sa dispara orice alta urma, in afara lui.

2. Se plimba de colo-colo

Si asta la modul cat se poate de concret! Cercetatorii arata ca femeile aflate la ovulatie cauta in mod activ si instinctiv alti parteneri, plimbandu-se mai mult. Si mobilitatea ei fizica poate atrage privirile altor parteneri. Ma rog, poate ca doar ii place sa se plimbe, pur si simplu…

Citeste si: De ce insala barbatii? Punctul 5 e ULUITOR!

3. Trasaturi caracteriale

Precum: deschiderea, inteligenta si predispozitia de a iesi mai mult in oras sunt toate trasaturi care duc la o mai mare probabilitate a inselaciunii in cuplu.

Imagine de Fernando Gimenez de la Pixabay

Data articol: 28 iulie 2023