De ce insala barbatii? Punctul 5 e ULUITOR!

26 iulie 2019,
Vizualizari: 3.010, 1 azi
De ce insala barbatii

Vor control deplin, evita intimitatea sau… sunt, pur si simplu, niste nenorociti? Site-ul Cosmopolitan.com lamureste care este motivul care sta la baza infidelitatii barbatilor.

1. Evita orice forma de intimitate

Unii barbati sunt speriati de-a dreptul de ideea ca pot deveni intimi cu cineva si atunci insala doar ca sa se puna deoparte de ideea unei relatii serioase cu o femeie anume. In capul lor, daca insala, se pun pe ei insisi deoparte de ideea de a fi vreodata raniti sufleteste. Si in capul lor totul capata sens…

2. Cauta cu disperare intimitate

Unii barbati nu mai sunt multumiti de nivelul intim al propriei relatii in care se afla si atunci incep s-o caute in alta parte. Multe cupluri incep sa aiba probleme de comunicare o data cu trecerea timpului si in acel moment dispare si intimitatea. Barbatii nu renunta la ea complet si o cauta in alta parte.

3. Au nevoie sa simta ca le creste libidoul

Stim cu totii cum merge: la inceput nu ne saturam unul de celalalt, dar dupa o vreme… se instaleaza plcitiseala. Barbatii, insa, se impaca mai greu cu ideea si incep sa caute in alta parte.

4. Vor sa detina controlul

Unii terapeuti de cuplu spun ca barbatii insala pentru ca ideea in sine le ofera siguranta si control, dovedindu-si ca sunt “barbati” adevarati.

5. Nu au suficienta putere sa spuna “nu”

Atunci cand li se iveste oportunitatea de a insela, nu pot refuza, pur si simplu. Nu au aceasta tarie.

6. Le… merge

Au mai facut-o si au scapat neprinsi si inainte, asadar, o data ce au inteles ca… le merge, ii dau inainte cu reteta de viata pe care o stiu si o aplica cu mult success.

7. Simt nevoia sa varieze

Unii isi iubesc sincer partenera si tot ajung s-o insele. Nu-si pot infrana sub nici o forma necesitatea de a varia la capitolul sexual al vietii lor. Si o fac chiar fiind extrem de fericit cu propriul mariaj. Paradoxal…

© Dzombie | Dreamstime Stock Photos & Stock Free Images

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole