Cele mai bune pozitii de sex pentru diverse situatii

05 februarie 2020,
Vizualizari: 17.593, 1 azi
cea mai buna pozitie - sfatulparinitlor.ro - pixabay-com - model-2898151_1920

Indiferent de problema, este imposibil sa nu se gaseasca o solutie. Acelasi lucru se poate spune si despre sex. Fie ca vreti sa aveti un bebelus, partenera are dureri la penetrare sau partenerul este slab sau dimpotriva foarte bine dotat, exista cate o pozitie potrivita pentru fiecare situatie in parte.

Cea mai buna pozitie pentru conceptie

Desi se poate ramane insarcinata indiferent de pozitia pe care o incercati, exista una care mareste toate sansele. Aceasta este pozitia misionarului. „Daca puneti si o perna sub fundul partenerei, se ridica pelvisul iar astfel se accelereaza forta gravitationala”, spune Amy Levine, consilier marital, expert in sexologie, fondatoarea site-ului sexedsolutions.com. „Nu uitati de orgasm”, spune, la randul ei, Ava Cadell, consilier marital, fondatoarea Universitatii Loveology din Los Angeles: „Este mult mai probabil ca o femeie sa ramana gravida dupa ce are orgasm”.

Cea mai buna pozitie pentru a spori increderea in sine

Daca nu partenera nu are incredere in fortele proprii, tineti minte doua cuvinte: Femeia Deasupra. Aceasta pozitie ii da femeii senzatia ca detine controlul, spune dr. Debby Herbenick, autoarea cartii „Ghidul femeii catre placere sexuala si satisfactie”. Il poti lasa „dominat” oricum, sprijinita pe genunchi sau pe talpi, cu fata sau cu spatele, important este sa va placa amandurora.

Cea mai buna pozitie pentru sporirea placerii femeii

Este posibil sa fi incercat aceasta pozitie, fara sa stiti ca se cheama „pompos”: tehnica aliniamentului coital. In traducere libera inseamna un fel de pozitia misionarului, numai ca barbatul sta sprijinit in palme, cu coatele intinse. In acest fel se evita pesiunea pe abdomenul femeii si se stimuleaza foarte mult zona clitoridiana.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole