4 pozitii sexuale pentru incepatori

23 martie 2019,
Vizualizari: 50.245, 1 azi
pozitii pentru incepatori - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - girl-2391171_1920

Intotdeauna in viata va exista o “prima data”. Iar sfaturile care urmeaza nu sunt doar pentru cei aflati la inceputul vietii lor sexuale, ci si pentru cei care sunt la inceputuri intr-o noua relatie, cand nu-ti cunosti atat de bine partenerul, cand nu stii ce-i place, cand – poate – nu stii prea bine nici macar ce-ti place tie.

Iata cateva pozitii sexuale pentru incepatori recomandate de catre specialistii Cosmopolitan.com.

1. Stanca moale

stanca moale

Desi suna complicat, mai ales pentru un inceptator, nu este deloc asa. Pozitia pleaca din clasicul “misionar”, numai ca barbatul nu sta intre picioarele femeii, ci deasupra ei. Punctul de sprijin va fi pe antebrate, pozitionate de o parte si de alta a umerilor tai. Fiecare isi tine spatele drept, abdomenele sunt lipite unul de altul, la fel si picioarele. Femeia isi ridica pelvisul, in timp ce barbatul il preseaza usor in jos. In locul miscarilor de du-te-vino, aici sunt miscari sus-jos.

2. Dragonul

dragonul

Femeia sta asezata pe burta, cu o perna (sau doua) sub abdomen, in zona pelviana, cu picioarele usor desfacute. Partenerul se intinde deasupra, imitand pozitia femeii. In locul miscarilor clasice “pe la spate”, aici sunt miscari circulare.

3. Muntele magic

Pozitie asemanatoare cu Dragonul, insa in loc sa stati intinsi pe burta, in pat, stati in genunchi pe podea, cu corpul sprijinit pe mai multe perne. Pieptul barbatului este lipit de spatele femeii si o iconjoara cu bratele.

4. Atingerea Raiului

atingerea raiului

Femeia sta intinsa si cu mainile deasupra capului. Se pleaca din pozitia misionarului insa, in loc ca femeia sa fie cu picioarele desfacute si cu barbatul intre, picioarele femeii sunt apropiate, iar ale barbatului peste picioarele femeii.

Cuvinte cheie: , , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole