Cele mai bune pozitii de sex pentru diverse situatii

05 februarie 2020,
Vizualizari: 17.382, 1 azi
cea mai buna pozitie - sfatulparinitlor.ro - pixabay-com - model-2898151_1920

Cea mai buna pozitie pentru prevenirea ejacularii precoce

Daca suferiti de aceasta boala, trebuie sa mergeti la medic sau la psiholog. In paralel, sotia trebuie sa-si ajute partenerul si in pat. Utilizati pozitia care va este cea mai avantajoasa: pozitia misionarului. In acest fel barbatul detine controlul si va putea sa se opreasca oricand va simti ca este nevoie pentru a prelungi momentul ejacularii, este de parere Amy Levine. O completeaza si Ava Cadell care spune ca pozitia misionarului se poate alterna cu cea a „vulpii”. Asemanatoare cu pozitia „pe la spate”, pozitia „vulpii” presupune ca barbatul sta cu picioarele sub el, iar femeia ii sta in poala, asezata cu spatele.

Cea mai bun pozitie pentru femeile care experimenteaza durere in timp ce fac sex

In cazul in care experimentati durere in timpul actului sexual, atunci aveti nevoie in primul rand de foarte mult lubrifiant pe baza de apa. In al doilea rand trebuie sa incercati sa fiti mai mult timp deasupra, recomanda dr. Herbenick.

Cea mai buna pozitie daca sotul e bine/slab dotat

Femeia deasupra este o pozitie indicata si daca sotul este bine dotat, si daca are penisul mic. Daca in primul caz pozitia este buna pentru ca femeia detine controlul penetrarii, in cel de-al doilea femeia trebuie sa faca miscarile circular si nu sus-jos. Daca sotul nu este bine dotat este recomandata si pozitia misionarului, dar picioarele femeii trebuie sa se sprijine pe umerii lui. In acest fel, penetrarea este mai adanca.


Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole