Ultimele

9 pasi pentru o partida de sex cat mai confortabila

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 9 pasi pentru o partida de sex cat mai confortabila
partida de sex cat mai confortabila

Cu toate ca se presupune ca sexul este o activitate care face placere tuturor, nu intotdeauna se si intampla asa in realitate. Exista varii situatii, pozitii, detalii care pot deveni dezagreabile si ne pot strica intregul chef pentru sex.

Iata 9 pasi care te vor ajuta faci dintr-o partida de sex una cat mai confortabila.

1. Creeaza-ti un ambient cat mai placut si relaxant

Astfel, inlatura orice ti-ar putea distrage atentia (radio, CD, televizor, computer sau stresul ca ai uitat usa de la intrare neincuiata). Toate aceste detalii reprezinta factori de stres si-ti pot taia din elan si placere.

Top 4 situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex

2. Nu te grabi

Chiar daca partenerul tau da semne de nerabdare, zambeste-i si astfel incearca tu sa detensionezi un pic situatia. Explica-i cat de mult ti-ar placea sa nu va grabiti, sa savurati fiecare clipa si s-o luati incet.

Daca constati ca nu intelege, opreste “actiunea”. Sexul nu e ceva ce faci doar de dragul celuilalt, e ceva ce se presupune ca se intampla in doi si trebuie sa faca placere amandurora. Cineva care pune presiune pe tine inseamna ca isi doreste placere doar pentru propria persoana, iar asta nu e ok.

3. Incepeti prin a va saruta si a va tine de mana

Asta va va apropia si mai mult si va crea intre voi starea de relaxare si de placere atat de necesara sexului. In cazul in care simti o anumita lipsa de confort, fa un pas inapoi si spune-i partenerului tau ce simti.

4. Atingeti-va unul pe celalalt fara sa va scoateti hainele

Ar fi bine sa cadeti de acord asupra acestui detaliu si sa pastrati mai mult timp hainele pe voi. Va va da un sentiment de siguranta si veti avea posibilitatea sa va explorati corpurile mai multa vreme. In plus, veti simti un plus de excitare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 octombrie 2023