Sfaturi sex

9 pasi pentru o partida de sex cat mai confortabila

11 octombrie 2017,
Vizualizari: 14.800, 1 azi
problemesex.ro - 9 pasi pentru o partida de sex cat mai confortabila

Cu toate ca se presupune ca sexul este o activitate care face placere tuturor, nu intotdeauna se si intampla asa in realitate. Exista varii situatii, pozitii, detalii care pot deveni dezagreabile si ne pot strica intregul chef pentru sex.

 

Iata 9 pasi care te vor ajuta faci dintr-o partida de sex una cat mai confortabila.


1. Creeaza-ti un ambient cat mai placut si relaxant

Astfel, inlatura orice ti-ar putea distrage atentia (radio, CD, televizor, computer sau stresul ca ai uitat usa de la intrare neincuiata). Toate aceste detalii reprezinta factori de stres si-ti pot taia din elan si placere.

 

2. Nu te grabi

Chiar daca partenerul tau da semne de nerabdare, zambeste-i si astfel incearca tu sa detensionezi un pic situatia. Explica-i cat de mult ti-ar placea sa nu va grabiti, sa savurati fiecare clipa si s-o luati incet.

Daca constati ca nu intelege, opreste “actiunea”. Sexul nu e ceva ce faci doar de dragul celuilalt, e ceva ce se presupune ca se intampla in doi si trebuie sa faca placere amandurora. Cineva care pune presiune pe tine inseamna ca isi doreste placere doar pentru propria persoana, iar asta nu e ok.

 

3. Incepeti prin a va saruta si a va tine de mana

Asta va va apropia si mai mult si va crea intre voi starea de relaxare si de placere atat de necesara sexului. In cazul in care simti o anumita lipsa de confort, fa un pas inapoi si spune-i partenerului tau ce simti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Comenteaza