Ultimele

9 pasi pentru o partida de sex cat mai confortabila

partida de sex cat mai confortabila

5. Stati dezbracati fara sa va grabiti catre sex

Dupa ce inlaturati hainele, incercati sa va bucurati unul de altul din plin, fara sa grabiti contactul sexual efectiv. Mangaiati-va, sarutati-va, explorati-va corpurile – totul va va relaxa mult mai mult.

Puteti incerca sa oferiti celuilalt un masaj. Ajuta mult la inlaturarea oricarei forme de tensiune.

6 locuri ideale pentru o partida de sex neconventionala

6. Vorbiti despre ce va place si ce simtiti cand partenerul va atinge

Detaliile pe care i le dai partenerului despre ce si cum simti la atingeri sunt informatii foarte pretioase care-l vor ajuta din plin (exceptand situatiile in care are un ego prea dezvoltat si nu suporta sa auda asa ceva – caz in care trebuie sa-ti tragi un mare semnal de alarma!)

Asigura-te ca atat corpul cat si mintea sunt in deplina concordanta (exista situatii in care corpului tau ii plac senzatiile, dar mintea ta le refuza si nu prezinta acelasi confort). Vorbiti impreuna despre lucrurile astea pentru ca tot impreuna se presupune ca trebuie sa le si depasiti.

7. Cauta intimitatea si exploreaza cat mai mult

Daca ai o stare usor anxioasa, comunica-i si partenerului si spune-i sa te lase intai pe tine sa-l atingi, si abia dupa ce te relaxezi un pic vei fi gata sa te lasi si tu atinsa.

8. Comunica

In ciuda a ceea ce ne invata filmele, sexul este un intreg proces plin de erori. Daca cineva se asteapta ca fiecare clipa sa curga de la sine, fara nici o eroare, se inseala. Comunica, asadar, cu partenerul despre tot ceea ce simti sau nu-ti place.

9. Fa sex doar daca si cand esti pregatit(a)

Si nu inainte. Si nu doar de dragul celuilalt!

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 octombrie 2023