Ultimele

Top 4 situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Top 4 situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex
situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex

Cu totii am trait, macar o data in viata, momente de adevarata jena sau chiar rusine in clipele de intimitate. Mici accidente au “omorat” din start tot apetitul si pasiunea sau ne-au facut sa ne retragem si sa nu mai putem privi in ochi pentru a doua oara persoana alaturi de care le-am trait. Oricum, noi va asiguram ca ele fac parte din viata si se pot intampla oricui.

Iata cateva marturii ale unor persoane care au trait astfel de situatii.

 

1. “Prima data”

“Intr-o frumoasa dupa amiaza, dupa ce am baut cateva pahare alaturi de amicul meu cu mult mai tanar decat mine, ne-am intins dezbracati pe podea. Dupa ce ne-am dat jos si ultimul articol de lenjerie intima de pe noi, el a inceput sa se miste incet in sus si-n jos,  frecandu-se de mine, apoi din ce in ce mai repede. Respiratia lui a devenit din ce in ce mai “precipitata” si a sfarsit urcandu-se pe mine. Imaginati-va ca abia indrazneam sa ma uit la el sau sa scot vreun sunet, de teama sa nu se jeneze, avand in vedere ca el era… virgin.

Dupa ce a terminat, s-a uitat la mine cu o privire galesa si m-a interbat: “cum a fost, ti-a placut?” Iar eu, mirata, i-am raspuns: “Poftim?! Ce sa-mi placa?! Nu m-ai penetrat deloc, mi-ai bagat-o doar intre coapse si atat.” Evident, el a izbucnit in ras, dar a fost un moment superjenant… Insa ne-am luat revansa ulterior, cand am avut parte de partide de sex uluitoare! “

8 incidente jenante in timpul unei partide de sex

2. Buna, vecine!

“Era in anul 1969, pe cand Dana era studenta la Universitate. Prietena mea si cu mine cautam disperati un loc unde sa ne facem de cap, avand in vedere ca in camera mea studia colegul meu si, deci, nu aveam loc.  Camera de langa camera Danei era libera, fiindca nu incepusera oficial cursurile si, deci, mai ramasesera cateva camere neocupate in campus. Asadar, ne-am dus intr-o camera libera, insa… nu dupa mult timp auzim cum cineva bate in usa. Va imaginati ca am inghetat de spaima… Iar s-au auzit batai si apoi zgomot de cheie in broasca. Desi in camera era intuneric si, practic, nu vedeam nimic, gandul ca cineva putea intra peste noi si ne putea gasi goi pusca in pozitie de sex, ne inspaimanta.

Intr-un  moment de panica, am aruncat o patura peste Dana, eu mi-am tras repede pantalonii pe mine si m-am dus catre usa, sa ma asez in dreptul ei astfel incat cine incerca s-o deschida sa nu poata intra. Doar ca pana sa ajung la usa, n-am reusit sa-m trag pantalonii decat pana la genunchi… si usa s-a deschis intre timp. In cadrul ei a aparut o fata studenta in anul 1, impreuna cu parintii, evident, care venisera s-o ajute cu mutatul in campus! Nu va puteti imagina, expresia fetelor lor… I-am rugat frumos, desigur, sa ne dea cateva minute sa ne imbracam si sa eliberam camera… Oricum, nici nu aveau de ales! “

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 4 septembrie 2023