Ultimele

8 lucruri care nu-i excita pe barbati de care nu stiai

lucruri care nu-i excita pe barbati

5. Vorbesti nepoliticos

Toata lumea are cate o zi proasta, insa asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesti nepoliticos, cu el sau cu orice altcineva, in prezenta lui. Ideea de “bad-girl” nu ii incanta prea tare pe barbati.

Citeste si: 9 lucruri care îi excită pe bărbaţi. Încearcă-le şi tu!

6. Nuca prea tare

Nu inseamna ca trebuie sa ajungeti la asternuturi din prima noapte, insa nici sa faci pe inabordabila, indisponibila si nepasatoarea nu e o idee foarte buna. Daca iti place barbatul respectiv, poarta-te natural si lasa lucrurile sa evolueze de la sine. Altfel risti sa pierzi oportunitati care nu se vor intoarce.

7. Nu stii cine esti

Presiunea sociala poate fi foarte mare, insa asta nu inseamna ca daca toate fetele se imbraca intr-un anume fel, trebuie sa faci si tu la fel. Cunoaste-te pe tine insa-ti, construieste-ti o identitate proprie, ca stil si ca fel de a fi, si incearca sa nu te transformi in clona tuturor fetelor pe care le vezi pe strada. Barbatilor le place originalitatea.

8. Il faci gelos

Un alt joc destul de greu de suportat, ca si “misiunea greu de cucerit”, este jocul de-a gelozia. Pentru a-l “testa” incerci sa-l faci gelos. Te-ai gandit ca poate crede ca nu prezinta suficient interes pentru tine si te va parasi? Sigur nu ti-ar place ca el sa flirteze cu o alta fata in timp ce te tine de mana! Tu de ce ai face-o?! 

Sursa: allwomenstalk.com.

foto: depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 ianuarie 2023