Ultimele

8 lucruri care nu-i excita pe barbati de care nu stiai

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 8 lucruri care nu-i excita pe barbati de care nu stiai
lucruri care nu-i excita pe barbati

Fetelor, atentie! Daca erati convinse ca anumite trucuri ale voastre ii vor face pe barbati sa ajunga pe culmile placerii, aflati ca lucrurile nu stau chiar asa.

Iata 8 lucruri care nu-i excita deloc pe barbati, de care, poate, nu stiati.

1. Unghiile foarte lungi

Este adevarat ca o mana ingrijita este oglinda unei femei ingrijite, insa daca unghiile sunt foarte lungi, barbatii nu se vor gandi decat cum le vei transforma, la o adica, in arme. Ideea de a avea niste ghiare infipte in spate nu este tocmai atractiva. Asa ca pastrati-va o manichiura cat mai simpla si cat mai sigura.

2. Prea mult parfum

Desi parfumul poate fi foarte excitant, atunci cand il folosesti in exces poate fi considerat arma chimica. Aplica doar cateva pufuri astfel incat sa il inciti cand se apropie de tine, nu sa te simta de la o posta.

Afla AICI care sunt parfumurile excitante pentru barbati.

3. Prea multa atentie

Este adevarat ca barbatilor le place sa fie centrul universului femeilor, insa asta nu inseamna ca trebuie sa stai lipita scai de el. Acorda-i lui, dar si tie, putina independenta. Altfel va crede ca esti prea disperata.

4. Faci pe “prostuta”

Ideea de a te da “prostuta” nu e cea mai buna tactica de a cuceri un barbat. Fii tu insati, spune-ti parerea ori de cate ori e cazul.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 ianuarie 2023