Ultimele

9 lucruri care îi excită pe bărbaţi. Încearcă-le şi tu!

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 9 lucruri care îi excită pe bărbaţi. Încearcă-le şi tu!
lucruri care îi excită pe bărbaţi

Nu poţi să-ţi satisfaci partenerul dacă nu ştii suficiente lucruri despre bărbaţi. Acum lucrurile sunt mai uşoare decât erau odinioară, sunt suficiente surse din care poţi afla suficiente informaţii despre bărbaţi şi este uşor să descoperi cum să-ţi exciţi parteneru.

Iată câteva lucruri despre bărbaţi care te vor ajuta să ai relaţia pe care o visezi:

1: Furişează-te în spatele lui

Dă-l pe spate cu următoarea mişcare: Stai în spatele lui şi prinde-i penisul pe neaşteptate. Din poziţia aceea. palma ta îi cuprinde membrul în acelaşi fel în care o face el când se masturbează. Apoi, fă câteva lucruri pe care el însuşi nu le poate face: şopteşte-i în ureche sau sărută-l pe spate.

2: Lasă-l să ghicească

Odată ce l-ai înebunit pentru că nu ştie unde sărutul, linsul sau muşcătura va ateriza pe corpul lui, fă-l să trăiască noi senzaţii. Iată ce ai putea face: înconjoară-i cu gentileţe membrul cu părul tău sau cu minusculii tăi bikinii de mătase.

Citeste si: 15 trucuri pentru a excita un barbat

3: Lasă-l pe el deasupra

Condimentează poziţia misionarului şi adânceşte penetrarea prin aducerea genunchilor la piept în împingând în faţă coapsele. Dacă flexibilitatea îţi permite poţi ridica un picior pe umărul lui astfel încât să intensifici plăcerea.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 23 mai 2024