7 semne ca te place, dar e prea timid

03 decembrie 2020,
Vizualizari: 80.247, 1 azi
semne ca te place dar e timid - dragoste - cuplu - sfatulparintilor.ro - pixaay_com - men-2425121_1920

4. Ii place sa trimita sms-uri

Toata lumea cunoaste genul acesta de tip: ii place sa trimita sms-uri la orice ora din zi si din noapte insa atunci cand se intalneste fata in fata cu cineva se poarta de parca nu l-ar cunoaste. Acesta este doar alt aspect al faptului ca devine nelinistit in preajma ta. Daca esti curajoasa abordeaza-l data viitoare cand il vezi, daca nu, vorbeste-i azi putin, maine mai mult si tot asa.

5. Priveste-i prietenii

Cand esti in preajma lui si a amicilor sai, urmareste-le reactiile. Pot fi subtili, insa daca il tachineaza chiar si usor in legatura cu prezenta ta, poti fi suta la suta sigura ca te place. Iar daca pritenii lui fac glume pe aceasta tema este clar: are anumite sentimente pentru tine.

6. Cere-i sa-ti faca o favoare

Daca crezi ca i-ai cazut cu tronc insa vrei sa-ti testezi teoria atunci roaga-l sa-ti faca un serviciu. Indiferet de cat de mare sau mica este favoarea ceruta, daca este mai mult decat dispus sa te ajute atunci, cu siguranta, ca te place. Sunt foarte putini barbatii gata imediat sa faca un serviciu unei femei care le este indiferenta.

7. Este tacut in preajma ta

Daca n-ati avut o conversatie adevarata de cand v-ati cunoscut, s-ar putea sa fie prea emotionat chiar si sa discute cu tine. Daca il vezi tot timpul insa nu-ti amintesti ultima oara cand ati avut un dialog substantial, este un semn ca este mult prea fastacit sau emotionat sa iti vorbeasca.

Sursa: Allwomenstalk.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole