7 semne ca te place, dar e prea timid

20 februarie 2023,
Vizualizari: 81.359, 1 azi
semne ca te place dar e timid - dragoste - cuplu - sfatulparintilor.ro - pixaay_com - men-2425121_1920

Nu este usor sa-ti dai seama daca un baiat timid te place, insa exista anumite indicii care tradeaza asta. Nu trebuie decat sa stii la ce sa te uiti si vei realiza daca ar vrea sau nu sa fie cu tine. Acorda atentie limbajului trupului ca sa afli daca baiatul acela timid te place.

Iata la ce trebuie sa te uiti.

1. Compara-i comportamentul

Fii atenta la cum se comporta cand esti tu in preajma si cum o face atunci cand se afla cu prietenii lui. Daca se comporta total diferit, atunci probabil ca te place si incearca sa isi dea seama cum sa o faca atunci cand este langa tine. Acesta este unul dintre cele mai importante semne care il dau de gol.

Citeste si: Te place? Iata 6 semne care il dau de gol

2. Se fastaceste

Aceasta este calea cea mai sigura care iti confirma orice suspiciune legata de acest subiect. Daca se balbaie sau roseste cand iti vorbeste, nu te poate privi in ochi sau pur si simplu este nesigur cand este alaturi de tine sunt sanse mari sa te placa. Barbatii nu se fastacesc fara motiv in preajma femeilor.

3. Apare mereu in preajma ta

Daca pare ca te „impiedici” de el peste tot, este clar ca este atras de tine, insa nu stie cum sa ti-o spuna. Daca te pandeste zilnic atunci ai o problema complicata de rezolvat. Dar daca doar te place fara sa stie cum sa te abordeze incearca sa vorbesti cu el data viitoare cand iti apare in cale.

4. Ii place sa trimita sms-uri

Toata lumea cunoaste genul acesta de tip: ii place sa trimita sms-uri la orice ora din zi si din noapte insa atunci cand se intalneste fata in fata cu cineva se poarta de parca nu l-ar cunoaste. Acesta este doar alt aspect al faptului ca devine nelinistit in preajma ta. Daca esti curajoasa abordeaza-l data viitoare cand il vezi, daca nu, vorbeste-i azi putin, maine mai mult si tot asa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole