5 pozitii care stimuleaza punctul G

03 decembrie 2020,
Vizualizari: 22.037, 1 azi
pozitii care stimuleaza punctul G

4. Cu ajutorul… gadget-urilor

Multe jucarii sexuale au fost create special pentru stimularea punctului G. Jucariile au avantajul ca pot fi folosite si in cuplu, aducand un plus de “condimente” in viata sexuala. Daca ai un vibrator, variaza stimularea cu ajutorul butonului “pornit-oprit”.

5. Tantra G

Iubitorii artei tantrice au si ei secretele lor. Respira adanc si imagineaza-ti o lumina care iti intensifica placerea sexuala. In timp ce va jucati cu pungul G, respira adanc si vizualizeaza aerul care se spune spre zonele genitale. Pune-ti o mana pe abomen si imagineaza-ti caldura pe care o simti ca o lumina alba ce penetreaza punctul G, facandu-l sa creasca. Apoi imagineaza-ti cum aceasta lumina “explodeaza”, imprastiind placere in tot corpul.

Daca n-ai experimentat din prima orgasmul miraculos, nu renunta. Este nevoie de mai multe incercari pentru gasirea miscarilor optime pentru stimularea punctului G. Chiar si pentru stimularea clitorisului a fost nevoie de mai multe tentative pana ai descoperit ce si cum. Fie ca “forta G” sa fie cu voi! (Sursa: cosmopolitan.co.uk)

Imagine de Borka Szabó de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole