5 pozitii care stimuleaza punctul G

03 decembrie 2020,
Vizualizari: 22.443, 1 azi
pozitii care stimuleaza punctul G

Cand vine vorba despre satisfacerea sexuala a unei femei, punctul G este primul pe lista. Buclucasul punct declansator de orgasme este studiat in fel si chip. Iata aici cateva lucruri pe care ar trebui sa le cunosti despre punctul G.

Sunt oare pozitii care favorizeaza stimularea punctul G? Sexologii spun ca DA. Iata care sunt recomandarile lor in acest sens.

1. Ea deasupra, insa in pozitie de genuflexiune

Specialistii spun ca in aceasta pozitie greutatea corpului creste presiunea asupra bazinului, iar punctul G va fi stimulat, ceea ce favorizeaza declansarea orgasmului. In plus, pozitia expune si clitorisul care poate fi stimulat pentru dublarea placerii. Orice varianta a pozitiei care favorizeaza presarea peretelui frontal al vaginului este binevenita.

 

2. Doggy style culcat

Clasica pozitie pe la spate nu favorizeaza stimualarea punctului G, insa daca femeia sta culcata pe burta in timpul penetrarii, se exercita o presiune mai mare direct pe zona “sensibila”. Bonus pentru el: daca femeia tine picioarele lipite unul de celalalt va “ingreuna” penetrarea si va spori senzatia de placere a barbatului.

3. Misionarul ridicat

Daca din clasica pozitie a misionarului, se adauga cateva perne sub bazinul ei, unghiul de penetrare se va schimba, favorizand atingerea punctului magic. Iar daca el executa si miscari circulare ritmate, sansele de reusita sunt maxime.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole