5 pofte pe care le au bărbaţii când fac sex

01 aprilie 2019,
Vizualizari: 73.118, 1 azi
pofte pe care le au bărbaţii când fac sex

Când fac sex bărbaţii îşi doresc o mulţime de lucruri. Este adevărat că unele dintre dorinţele şi fanteziilor lor despre cum să facă sex sunt „universale”, cei mai mulţi dintre bărbaţi şi le doresc. În acelaşi timp, sunt şi o mulţime de bărbaţi care ştiu ce doresc atunci când fac sex, numai că au o problemă de comunicare: nu ştiu cum să ceară ce vor.

Iată câteva dintre poftele pe care le au bărbaţii când fac sex:

Bărbaţii doresc o femeie care să se excite de una singură

După cum ştiţi deja, femeile au nevoie de o bună perioadă de timp înainte de a face sex. Deşi, în general, bărbaţii sunt dispuşi să investească timp pentru a pregăti o femeie pentru o partidă de amor, nu s-ar supăra dacă femeia ar fi gata de sex şi fără ajutorul lor. Sunt însă şi destule femei care consideră că este sarcina bărbatului să le aducă în starea de a avea chef de dragoste. Însă, terapeuţii sexuali cred că femeile vor avea parte de experienţe mult mai intense dacă depun puţin efort pentru a intra într-o stare mentală favorabilă sexului.

Bărbaţii vor ca sexul să fie distractiv

Din nefericire, partidele de amor din realitatea sunt diferite celor din filme. Lucrurile nu merg mereu ca unse în timpul sexului: unele poziţii nu funcţionează şi, uneori, se produc zgomote nedorite. Dacă te focusezi pe lucrurile negative atunci îţi pierzi tot cheful. Însă dacă amândoi începeţi să râdeţi atunci veţi depăşi uşor acele momente.

Faceţi tot ce puteţi să vă distraţi şi să vă simţiţi bine. Aţi putea face pariuri care să fie plătite în favoruri sexuale sau să jucaţi jocuri în care învingătorul „ia totul”, vorba cântecului.

Bărbaţii vor ca femeile să ofere indicii

Când este vorba despre mulţumirea femeilor din vieţile lor, bărbaţii şi-ar dori să aibă abilităţi extrasenzoriale. Adevărul este că, uneori, este greu pentru bărbaţi să înţeleagă femeile. Tocmai de aceea bărbaţii sunt atât de fericiţi când femeile îi ghidează fără a le da ordine. Prin urmare, în materie de instrucţiuni erotice, cel mai bine este ca femeile să ofere indicaţii într-o manieră pozitivă. Spre exemplu, să-i spună o femeie poate să-i spună cât de bine se simte când bărbatul face un anumit lucru care ei îi place. Sau să-i amintească despre o anumită tehnică care întotdeauna o dă gata pe ea. Sau, în cazul în care ea vrea un preludiu mai lung, partenera i-ar putea spune să-şi folosescă mai mult mâinile sau gura întrucât îşi doreşte să experimenteze lucruri noi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole