5 pofte pe care le au bărbaţii când fac sex

01 aprilie 2019,
Vizualizari: 72.640, 1 azi
pofte pe care le au bărbaţii când fac sex

Bărbaţii vor ca femeile să se uite

Pentru bărbaţi, ceea ce văd este aproape la fel de important ca atunci când fac dragoste, aşa că o femeie inteligentă le oferă şi o privelişte pe măsură. Spre exemplu, aţi putea face amor în faţa unei oglizi. Cu siguranţă că pentru el experineţa va fi memorabilă.

O altă modalitate pentru a-l scoate din minţi este ca femeia să poate lenjerie sexy întrucât este mai excitată chiar şi decât atunci când femeia este complet goală, pentru că lasă loc pentru anticipaţie. Tocmai de aceea bărbaţii  preferă ca femeia să fie deasupra: astfel au parte de cea mai fierbinte privelişte.

Bărbaţii vor ca femeile să fie obraznice

Nu de puţine ori, fetele rele au avut de câştigat într-o relaţie chiar şi atunci când au depăşit limitele. În general, femeilor le este teamă într-o relaţie să-şi scoată la iveală latura obraznică de teamă să nu rămână fără imaginea de fată bună, sau să nu fie percepute de parteneri drept ciudate. Însă bărbaţii vor să vadă şi această parte a femeilor, însă le este teamă să s-o spună pentru a nu răni cumva partenera. Ce vor bărbaţii să vadă? Să le arate cât de mult le place să facă sex cu ei. Spre exemplu femeia ar dori să facă ceva neaşteptat, de genul propunerii de noi poziţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole