Ultimele

De ce barbatii nu vor sa faca sex uneori

Relatii & Cuplu » Sanatate sexuala » De ce barbatii nu vor sa faca sex uneori
De ce barbatii nu vor sa faca sex

În general, despre bărbaţi se spune că se gândesc mereu la sex. Prin urmare femeile sunt luate prin surprindere atunci când, le sunt refuzate propunerile de amor când credinţele lor despre bărbaţi afirmă contrariul. Închipuie-ţi următorul scenariu: tu, o femeie superbă, te arunci pe iubitul tău, însă el, în loc să-i mulţumească cerului pentru norocul său şi să treacă la treabă, te refuză.

În asemenea momente, nu doar că îţi simţi mândria rănită, dar te întrebi ce nu este în regulă cu tine, cu el sau cu relaţia voastră. Ei bine, nimic nu este rău, însă chiar şi cel mai înflăcărat bărbat are momente în care, pur şi simplu, nu vrea sex. Este normal şi iată ce trebuie să ştii despre bărbaţi astfel încât să-l faci să se gândească din nou la sex.

Despre bărbaţi: De ce, uneori, nu vor să facă sex

Înainte de orice, trebuie să ştii că faptul conform căruia bărbaţii se gândesc la sex la fiecare 7 secunde este doar un mit. Un nou studiu a descoperit că  bărbaţii se gândesc la sex aproximativ de 19 ori pe zi şi, deşi pare o cifră impresionantă, asta nu înseamnă că şi vrea să facă amor atunci şi acolo. În plus, în această perioadă de recesiune economică, bărbaţii sunt tot mai puţin inteseraţi se sex. Bărbaţi îşi extrag dorinţa sexuală din cariere şi din securitate financiară. Şi dacă se confruntă cu probleme într-una dintre cele două, atunci sexul este ultimul lucru la care se gândesc.

Nu rata nici: Spune ce pozitii sexuale iti plac, ca sa afli cine esti

Despre bărbaţi: Sexul şi urmaşii lui Adam

Respingerea sexuală este dureroasa atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, cu menţiunea că femeile sunt mai afectate. Motivul pentru care respingerea este mai dureroasă pentru femei derivă dintr-un mod diferit de gândire: dacă bărbaţii au crescut cu ideea că trebuie să încerce de mai multe ori până să-şi atingă obiectivul, femeile au avut mereu convingerea că bărbaţii sunt mereu în căutare de amor şi, prin urmare, nu vor rata niciodată oportunitatea de a face sex. Prin urmare, atunci când un bărbat spune nu pare un lucru împotriva naturii, iar femeia începe să se întrebe ce nu merge în relaţia lor. Însă, potrivit specialiştilor, o scădere ocazională a dorinţei este ceva normal.

Despre bărbaţi: O modalitate simplă de a-i creşte dorinţa

Dacă tu ai chef de amor, însă el nu pare a fi în apele lui, cea mai proastă abordare este să-l repezi sau să-l ironizezi cu vorbe de genul, „Ce fel de bărbat eşti?”. În cazul în care nu vrei să-i răneşti egoul, abţine-te. Procedând în acest mod n-o să-ţi atingi obiectivul, să-l convingi să faceţi dragoste. O idee mai bună ar fi să-l săruţi şi să-i spui „Merita încercat” după care să schimbi subiectul.

Însă dacă eşti într-o dispoziţie fierbite şi crezi că nu este totul pierdut poţi încerca să-i schimbi şirul gândurilor. Ai putea să-i spui ceva de genul, „O doamne, mi-am adus aminte cum te-am călărit dată trecută încălţată în pantofii cu toc, a fost demenţial”. Aceasta este o momeală tentantă, însă dacă nu muşcă, asta e… rămâne pe altă dată. Gândeşte-te că nu te respinge pe tine personal, pur şi simplu nu are chef de sex. În plus, şi tu ai trecut prin aşa ceva astfel că poţi să-l înţelegi, mai ales dacă şi el a făcut exact acelaşi lucru.

Nu rata nici: 5 pofte pe care le au bărbaţii când fac sex

Imagine de Pin Sharp de la Pixabay

Data articol: 13 mai 2024