Ultimele

4 sfaturi sa alungi monotonia din casnicia ta. Prelungeste-ti luna de miere!

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 4 sfaturi sa alungi monotonia din casnicia ta. Prelungeste-ti luna de miere!
sfaturi sa alungi monotonia

In ultimii ani oamenii petrec mai mult timp planificandu-si nunta decat casnicia. Oamenii nu-si dau seama de paradoxul acestui lucru: de ce sa iti bati atat de mult capul pentru organizarea unei singure zile, decat pentru casnicia propriu zisa care ar trebui sa dureze zeci de ani.

Daca vrei ca luna de miere sa dureze mult si bine iata 4 sfaturi sa alungi monotonia din casnicia ta.

1. Dati-va intalnire

Iar asta nu inseamna iesirea obisnuita de vineri seara, la acelasi restaurat. Daca intalnirea este mereu la fel, veti aluneca rapid in monotonie ceea ce nu va lasa deloc loc de romantism. Iesirile romantice ar trebui sa va trezeasca aceleasi sentimente ca primele voastre iesiri. Mergeti la un restaurant nou, mergeti la un jogging dimineata sau doar stati de vorba seara pana va ajunge somnul. Incercati lucruri pe care, de obicei, nu le faceti. In acest fel, pasiunea dintre voi ramane vie, iar casnicia va avea numai de castigat.

Citeste si: O problema reala de sex: Plictiseala din dormitor. Cum sa o alungi

2. Este important sa va ganditi ce veti purta atunci

Unul dintre aspectele unei casnicii reusite este sa va simtiti confortabil unul in prezenta celuilalt indiferent ca sunteti imbracati in haine sport, dupa ce ati fost la sala, sau ati acumulat unele kilograme in plus, asa cum se intampla adesea dupa ce oamenii se casatoresc. Este minunat sa va iubiti neconditionat, insa atunci cand iesiti impreuna, este important sa dati atentie felului in care va imbracati. Amintiti-va cat de atenti erati cu ce va imbracati la primele intalniri.

3. Decideti sa petreceti mai mult timp in bucurie, nu in tensiune

Tensiunea dintre parteneri nu este deloc benefica pentru relatia lor. In asemenea momente, aerul este mai greu si atmosfera incarcarcata. In loc de asta, alegeti sa traiti cu bucurie. Cand luati decizia ca in caminul vostru sa nu existe momente tensionate, conflictele se vor rezolva mai repede, veti vedea in orice situatie partea plina a paharului, chiar si atunci cand nu sunteti in cea mai buna stare emotionala.

Nu rata nici: Este relatia ta la final? Afla cum sa-ti dai seama

4. Ai grija de tine

Este in regula sa fii atent la nevoiele partenerului tau, insa n-ar trebui sa-l transformi intr-o extensie a ta. Adevarul este ca este mai usor sa tii vie pasiunea in casnicia voastra daca pasiunea este in tine. Ai grija si de tine si acorda-ti timp si pentru atingerea propriilor teluri si interese.

foto: Depositphotos.com

Data articol: 23 ianuarie 2023