10 semne ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa

10 septembrie 2023,
Vizualizari: 24.878, 1 azi
semne ca nu e pregatit pentru o relatie

8. Nu vrea decat sex

Bine, asta nu e neaparat un lucru rau, mai ales daca se intampla sa fie grozav la pat. Dar daca nu-si face timp decat pentru sex cand vine vorba de tine si nu iesiti deloc in oras, la un film, la o plimbare, la o cafea, plus nu stati prea mult de vorba, probabil ca nu e interesat decat de o relatie fizica, si nimic mai mult.

9. Te ameninta des ca te paraseste

Daca iti urla in fata ca vrea sa va despartiti la fiecare cearta – oricat de mica – pe care o aveti, inseamna ca asta isi doreste cu adevarat (nu e ceva spus la nervi). Fii atenta si la limbajul trupului cand discutati in contradictoriu – nu ar trebui sa vezi semne de violenta si resentimente. Inca un lucru: daca se retrage in sine si devine distant emotional fata de tine (in loc sa incerce sa va impacati), nu iti face sperante ca veti fi impreuna pana la adanci batraneti.

10. Iti propune sa iesiti si cu alte persoane

OK, indiferent de cand de logic suna argumentul lui („asa o sa-mi lamuresc sentimentele“ sau „e mai «picant» sa iesim fiecare cu altcineva si sa ne intalnim seara in dormitor“), trebuie sa intelegi un lucru: probabil ca deja a inceput sa se intalneasca si cu alte femei, ca sa vada daca gaseste ceva mai bun decat tine. Nu (pune botul) te lasa convinsa de explicatiile lui si termina relatia: oricum, nu a fost niciodata al tau.

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Handbag.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole