10 semne ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa

10 septembrie 2023,
Vizualizari: 24.857, 1 azi
semne ca nu e pregatit pentru o relatie

5. Nu-i place sa-ti lasi lucruri la el acasa

In principiu, atat timp cat nu exagerezi si nu incepi sa-i schimbi mobila prin casa, nu ar trebui sa-l deranjeze ca ti-ai lasat la el periuta de dinti si o pijama (sexy). Vorbim bineinteles de situatia in care voi nu locuiti inca impreuna. Daca totusi iti atrage atentia ca nu-i place, e un semn evident ca se agata foarte mult de independenta lui, deci nu are de gand sa aiba o relatie de durata.

4 semne ca e pregatit sa se insoare si 4 ca nu e

6. Nu-ti raspunde la mesaje sau la telefon

SMS-urile, e-mail-urile, telefoanele si mesajele pe Facebook sunt doar o alta fateta a comunicarii in cuplu. Daca tu i-ai scris un rand ca sa-l intrebi cum a fost ziua lui, e normal sa te astepti la un raspuns. Cand raspunsul intarzie cate trei zile, inseamna ca te ignora cu buna stiinta si ar trebui sa te intrebi de ce.

7. Critica mai tot ce faci tu

Nu-i place cum te imbraci, in ce culoare te-ai vopsit, nu-i convine filmul pe care l-ai ales ca sa-l vedeti impreuna, iti critica gusturile muzicale si/sau literare, ai facut comanda la pizza si el se enerveaza ca voia de fapt crispy – daca nu e de acord cu nimic din ce faci tu, asta sugereaza ca nu ii place prea mult compania ta. Sigur ca fiecare are dreptul la opinia lui si intr-un cuplu mai apar si mici disensiuni, dar certurile permanente si criticile rautacioase nu sunt un semn bun.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole