Ultimele

10 semne ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 semne ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa
semne ca nu e pregatit pentru o relatie

Chiar daca tu esti foarte indragostita, asta nu inseamna ca si el e gata sa-si ofere inima pe tava. Se prea poate sa nu-si doreasca decat o relatie pasagera – ori asta e stilul lui si ii place sa zboare din floare-n floare, ori a suferit in trecut, se teme de intimitate si nu vrea sa-si asume o legatura mai profunda.

In orice caz, daca iesiti impreuna de ceva vreme iar el nu pare sa se decida ce si cum, e bine sa stii daca e cazul sa-ti pui sperante sau sa te retragi cu demnitatea intacta.

Dar cum poti afla ce e in mintea lui daca el evita discutiile mai serioase?

Ei bine, atitudinea lui si felul in care se poarta cu tine iti pot spune multe lucruri ascunse despre barbatul din viata ta, inclusiv cat de mult tine la relatia cu tine. Cei de la Handbag.com au facut o lista de 10 semne care tradeaza lipsa de interes in a avea o legatura de durata. Citeste mai jos sa vezi cate recunosti la el – daca sunt multe si nu e dispus sa le discutati deschis, e mai intelept sa te scutesti de suferinta si sa cauti in alta parte ceea ce-ti doresti.

Pana la urma, meriti sa fii cu cineva care te pretuieste si iti raspunde la fel sentimentelor tale.

1. Nu ti-a spus niciodata „Te iubesc“

Aici lucrurile nu sunt in „alb“ sau „negru“, ci exista multe nuante de „gri“. Sunt multe persoane carora le vine greu sa recunoasca (in primul rand fata de sine) si sa exprime sentimente atat de puternice. Pe urma, exista cazuri de cupluri rodate, cu vechime, dar care nu sunt sigure cu adevarat daca e vorba de iubire sau de afectiune, respect si obisnuinta. Totusi, daca el refuza cu orice pret sa-ti vorbeasca despre ce simte pentru tine, e foarte probabil sa nu simta mare lucru sau sa nu fie pregatit pentru ceva serios.

Ai 20 de ani si esti singur? Iata 3 lectii esentiale pe care ar trebui sa le inveti

2. Nu agreeaza ideea de casatorie

Daca ii ia mereu in ras pe amicii vostri casatoriti si critica viata de cuplu, spunand ca e lipsita de romantism si spontaneitate (de genul, „de ce sa punem o eticheta pe relatia noastra, cand ar fi mai bine sa o traim pur si simplu?“), sau face glume pe seama indragostitilor pe care ii vedeti pe strada si in cafenele tinandu-se de mana si privindu-se duios, asta ridica un mare semn de intrebare. E foarte posibil sa condamne ideea de mariaj doar in aparenta, pentru ca se teme de ea. Asa ca adopta o atitudine dura, ca tu sa intelegi ca trebuie sa-ti iei gandul de la asa ceva. Poate ar trebui sa ii explice cineva ca, daca spui in trecere, in conversatie, ca ti-ar placea sa te mariti intr-o buna zi si sa ai o familie, asta nu inseamna ca vrei neaparat sa te mariti cu el.

3. Vrea sa mentina relatia cu tine discreta

Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, prietenii lui cei mai apropiati iti vor dezvalui multe lucruri despre el si sentimentele lui pentru tine, numai din atitudinea lor si din modul in care esti primita in grup. Daca el evita sa te prezinte lor, nu vrea sa-i cunosti familia si nu te invita niciodata sa ramai peste noapte la el (vine doar el la tine), e un indiciu clar ca isi doreste sa mentina relatia secreta. Cu alte cuvinte, sa-si pastreze libertatea si viata de burlac.

4. Te ignora cand iesiti cu amicii lui

In cazul in care ai reusit sa patrunzi totusi in grup, fii foarte atenta la cum se poarta el cu tine de fata cu prietenii lui. E important daca iti acorda atentie, te prezinta tuturor, chiar si amicilor ocazionali, si te include in conversatiile grupului. Daca ai observat ca esti mai mult ignorata la aceste iesiri cu gasca, asta sugereaza ca el nu te considera iubita lui, ci doar o aventura pasagera.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 10 septembrie 2023