10 lucruri la care se gandesc barbatii in timpul sexului

11 mai 2020,
Vizualizari: 31.676, 1 azi
se gandesc barbatii in timpul sexului -sfatulparintilor.ro - pixabay-com - feet-224680_1920

8. „Oare se supara daca incerc sa…?“


Fiecare barbat are trucurile sale – unele care au fost incercate deja si altele la care se gandesc doar. Poate ca iubitul tau fantazeaza sa te palmuiasca usor la fund sau sa te muste incet de un sfarc, dar nu o face (probabil ca sa nu te sperii si sa crezi ca e un ciudat). Sau poate vrea sa incerce o pozitie noua, dar nu e sigur ca si tu ti-ai dori asta, asa ca, de teama sa nu te supere, renunta la idee. In orice caz, daca vrei sa incerci ceva diferit in pat, ar fi bine sa-i spui pe sleau. Pana la urma, nu ai nimic de pierdut: experimentele merg pana acolo unde te simti tu confortabil.

 

 

9. „Unde a invatat ea chestia ASTA?!“


Un barbat nu se va supara niciodata daca vei face o miscare noua in pat. Totusi, daca se intampla brusc si nu i-ai mai spus vreodata ca stii sa faci acel lucru, el se va intreba automat de unde o stii. Nu trebuie sa te ingrijorezi insa; in majoritatea cazurilor, barbatii sunt multumiti ca au parte de ceva nou in pat.

 

 

10. „Tocmai am facut sex!“


Barbatii nu o arata intotdeauna, incercand sa para stapani pe situatie, dar sunt extrem de fericiti dupa o partida reusita de sex. Pentru ei nu mai conteaza restul lucrurilor pe care le mai au de facut in ziua aceea. Important e ca tin in brate o femeie superba si ca hormonii placerii le-au invadat creierul. Sunt putine astfel de momente in viata, asa ca le pretuiesc cum se cuvine!

 

 

Autor: Alexandra NEDELCU

Imagine de Niek Verlaan de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole