Ultimele

20 de lucruri care-i excita pe barbati

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 20 de lucruri care-i excita pe barbati
lucruri care-i excita pe barbati

Daca esti barbat, e suficient sa te uiti la o femeie frumoasa si… te-ai excitat.

Daca esti in “tabara adversa”, insa, si vrei sa exciti un barbat cu adevarat, exista anumite “retete” care nu dau rateuri.

Ce-i excita, de fapt?

Pentru un barbat, drumul pana la erectie este destul de scurt si totul se petrece in mintea lui intai. E suficient sa arunce o simpla privire unei fete noi intrate in scena, si… o va simti si in pantaloni, cu siguranta. Daca, insa, e deja intr-o relatie stabila, s-ar putea sa-ti ia un pic de efort sa-l exciti.

Iata o lista de 20 de idei care te vor ajuta concret sa ai idee despre cum sa-l exciti, propuse de lovepanky.com.

1. Pielea la vedere

Vino intr-o zi la birou intr-o fusta mini, care sa-ti dezgoleasca picioarele mai mult decat alte haine si va fi suficient. Imaginatia lui o va lua razna si-si va dori instantaneu mai mult.

2. Atingerile languroase

Barbatii sunt innebuniti dupa atingeri. Nu e neaparat necesar ca atingerile sa aiba tenta sexuala, e suficient sa fie pline de afectiune si blande. Il vor innebuni.

3. Apropierea fizica

Te-ai aflat vreodata, intamplator, intr-un lift, chiar cu un barbat necunoscut? Fie ca stai in fata sau in spatelele lui, se creeaza imediat o stare tensionata intre voi. Apropierea fizica intr-un spatiu mai mic ii da fiori.

4. O fata care flirteaza

Orice barbat va fi cucerit de o fata care zambeste cu subinteles, rade, clipeste inocent. Atitudinea asta il va face sa se simta mult mai barbat decat crezi.

Citeste si: 5 modalitati sa atingi mai usor orgasmul. Ce rol au lubrifiantii si fanteziile

5. O fata cu atitudine, sexy si sigura pe ea

Cu siguranta il vei excita! O femeie sigura pe ea il duce cu gandul la putina dominare din partea ta, ceea ce-i va placea teribil.

6. O fata nesigura pe ea, inocenta

Barbatilor le plac femeile usor neajutorate, le dau senzatia lor ca sunt mai puternici. Asa cum le plac si femeile pline de incredere, le plac si celelalte extreme.

7. O fata timida care se dovedeste ca nu e chiar atat de timida, pana la urma

Genul fetei din vecini, usor timida, dar amabila, de care incearca sa se apropie si cand o face… constata ca nu mai e chiar asa de timida precum parea.

8. O fata care-l surprinde

Daca reusesti sa-l surprinzi, va fi sclavul tau pe vecie! Surprinde-l, deschizandu-i usa, cand se intoarce acasa, complet dezbracata, sau dezbracata-te dintr-o data si spune-i direct, fara nici o alta introducere, ca vrei sa faceti sex pe loc.

9. Doua femei impreuna

Este una dintre cele mai puternice imagini cu efect de excitare asupra barbatului. Ii va exploda mintea, pur si simplu.

10. Sa-l atingi “accidental” acolo, jos

Ti s-a intamplat vreodata sa dai nas in nas cu un tip si mana ta sa se atinga intamplator de zonele lui intime? Sau sa te apuci sa tastezi ceva exact pe laptopul pe care el il tine in brate? Ar fi suficienta presiunea tastelor, ca sa-l faci sa se excite.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11 iunie 2024