Ultimele

10 lucruri la care se gandesc barbatii in timpul sexului

se gandesc barbatii in timpul sexului -sfatulparintilor.ro - pixabay-com - feet-224680_1920

6. „Fii cool, fii cool, fii cool!“

Exista o scena in filmul „Fantoma mea iubita“, in care actorul Patrick Swayze o seduce pe Demi Moore langa o roata de olarit. Tipul nu pare sa faca vreo miscare gresita. Reuseste sa faca o oala perfecta si, apoi, muta actiunea in pat fara erori. Nu-l vezi chinuindu-se sa-si scoata ciorapii sau sa-i desfaca sutienul partenerei. Este calm si meticulos de la inceputul scenei si pana la final. Asta isi doresc toti barbatii si ei vor sa creada ca detin controlul total, chiar si atunci cand lucrurile nu stau chiar asa.

7. „Mentine-te sus!“

Ocazional, lucrurile nu merg foarte bine si „steagul“ barbatului pare sa nu vrea sa fie… „arborat“. Stresul si alcoolul sunt principalii vinovati pentru acest lucru, dar, oricare ar fi motivul, el nu-si doreste sa te dezamageasca. In astfel de situatii, asigura-l ca nu e nicio problema si ca te bine doar sa va tineti in brate – poti fi sigura ca data viitoare va fi la… inaltime.

8. „Oare se supara daca incerc sa…?“

Fiecare barbat are trucurile sale – unele care au fost incercate deja si altele la care se gandesc doar. Poate ca iubitul tau fantazeaza sa te palmuiasca usor la fund sau sa te muste incet de un sfarc, dar nu o face (probabil ca sa nu te sperii si sa crezi ca e un ciudat). Sau poate vrea sa incerce o pozitie noua, dar nu e sigur ca si tu ti-ai dori asta, asa ca, de teama sa nu te supere, renunta la idee. In orice caz, daca vrei sa incerci ceva diferit in pat, ar fi bine sa-i spui pe sleau. Pana la urma, nu ai nimic de pierdut: experimentele merg pana acolo unde te simti tu confortabil.

Nu rata nici: Top 5 miscari pe care femeile le doresc in timpul sexului

9. „Unde a invatat ea chestia ASTA?!“

Un barbat nu se va supara niciodata daca vei face o miscare noua in pat. Totusi, daca se intampla brusc si nu i-ai mai spus vreodata ca stii sa faci acel lucru, el se va intreba automat de unde o stii. Nu trebuie sa te ingrijorezi insa; in majoritatea cazurilor, barbatii sunt multumiti ca au parte de ceva nou in pat.

10. „Tocmai am facut sex!“

Barbatii nu o arata intotdeauna, incercand sa para stapani pe situatie, dar sunt extrem de fericiti dupa o partida reusita de sex. Pentru ei nu mai conteaza restul lucrurilor pe care le mai au de facut in ziua aceea. Important e ca tin in brate o femeie superba si ca hormonii placerii le-au invadat creierul. Sunt putine astfel de momente in viata, asa ca le pretuiesc cum se cuvine!

Autor: Alexandra NEDELCU

Imagine de Niek Verlaan de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 8 mai 2023