Ultimele

10 lucruri la care se gandesc barbatii in timpul sexului

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 lucruri la care se gandesc barbatii in timpul sexului
se gandesc barbatii in timpul sexului -sfatulparintilor.ro - pixabay-com - feet-224680_1920

Te intrebi la ce ii zboara mintea iubitului tau atunci cand faceti sex? Daca se gandeste doar la tine sau are in cap tot felul de scenarii „fierbinti“? Ei bine, potrivit site-ului Women’sHealth.com, iata 10 ganduri razlete care strabat mintea barbatilor in valtoarea pasiunii.

1. „Oare a avut orgasm?“

Cand barbatii au un orgasm, iti dai seama fara probleme. Pentru a nu exista urme de indoiala, dupa finalizarea partidei de sex, se prabusesc pe perna ca si cand ar fi alergat la maraton. Asa ca e usor de inteles de ce e confuz ca tu poti continua fara probleme (ca iepurasul din reclama la Duracell) chiar si dupa ce ai avut un orgasm.

2. „La naiba! Am uitat sa fac dus!“

Multi barbati planifica sa faca un dus inainte, insa uita uneori de acest lucru, fiind distrasi de perspectiva unei patide de sex.

Citeste si: 20 de lucruri care-i excita pe barbati

3. „Dumnezeule, sanii astia sunt perfecti!“

Din perspectiva unui barbat, cei mai frumosi sani din lume sunt cei pe care i-a vazut cel mai recent. Daca tu esti posesoarea acelor sani, trebuie sa stii ca el este impresionat.

4. „Sa nu uit imaginea asta mai tarziu…“

Uneori, nu ai chef de sex, asa ca iubitul tau alege sa faca un „solo“. In astfel de momente, deruleaza in minte imagini cu corpul tau dezbracat (lucru de care ar trebui sa fii flatata, de altfel).


5. „Fotbal, fotbal, fotbal…“

Multi barbati recurg la mici distrageri care sa le domoleasca pasiunea in timpul sexului, in asa fel incat sa nu ajunga la orgasm inaintea partenerei. Lucrurile care functioneaza in astfel de momente sunt ganduri despre fotbal sau orice alte intamplari aleatorii, care nu au nicio legatura cu sexul.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 8 mai 2023