Horoscop sexy: Ce trebuie sa stie femeile despre barbati, in functie de zodia lor

26 martie 2020,
Vizualizari: 21.589, 1 azi
horoscop sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wings-1940245_1280

Sagetator

Ce trebuie sa stii despre ei: Sagetatorii sunt optimisti si fara griji. Te vei distra de minune alaturi de un barbat din zodia Sagetatorului pentru ca este foarte aventuros in pat. Nu te vei plictisi alaturi de el caci va darui favoruri pe atat de mult pe cat va primi. Este romantic si extrem de onest.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Barbatul Sagetator poate avea probleme cu alcoolul, jocurile de noroc si femeile. Se plictiseste rapid si are nevoie de schimbare, inclusiv in plan sexual. Desi nu poate fi considerat un sot excelent, poate fi un tata minunat.

 

 

Capricorn

Ce trebuie sa stii despre ei: Capricornii sunt constiinciosi, muncitori si responsbili. Ei sunt genul de barbati cu care mama ta ar vrea sa te mariti. Isi ia foarte in serios rolul de sot si se asigura ca ai tot ce iti trebuie. In zona sexuala, insa, nu va fi foarte creativ, ci mai degraba conservator si prudent.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Capricornii pot lasa dragostea pe planul doi pentru a se ocupa mai mult de cariera. De asemenea, pot sa devina maniaci ai controlului carora le place la nebunie sa dea ordine.

Varsator

Ce trebuie sa stii despre ei: Varsatorii nu judeca deloc si nu sunt misogini. Pot fi insa foarte buni prieteni si mai putin iubiti. Ei prefera mai degraba sexul murdar la telefon decat sa-l puna in practica in asternuturi. Daca, totusi, se hotaraste sa depuna putin “efort”, poate fi foarte aventuros in pat.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Varsatorii nu se implica emotional si cer tot timpul “spatiu”. Pentru ei mariajul nu este o optiune, casatoria fiind considerata o institutie care nu are nicio legatura cu dragostea.

Pesti

Ce trebuie sa stii despre ei: Pestii sunt romantici si iubitori. Sarutul lor este senzational. Barbatul din zodia Pestilor este bland si gentil si in bratele lui te vei simti Regina Universului.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Pestii sunt cu capul in nori si au tendinta de a fi neglijenti. Iti vor promite luna de pe cer, dar evident ca nu o vor aduce. Pestii mai pot fi ireponsabili si trebuie sa-ti asumi ca tu vei face toata treaba si in pat, si in viata de zi cu zi.

Sursa: women24.com

Foto: Pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole