Horoscop sexy: Ce trebuie sa stie femeile despre barbati, in functie de zodia lor

26 martie 2020,
Vizualizari: 21.591, 1 azi
horoscop sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wings-1940245_1280

Leu

Ce trebuie sa stii despre ei: Leii sunt amanti desavarsiti. Mandria nu ii va lasa sa dea gres. Barbatul Leu te va coplesi cu daruri, iti va face masaj cu uleiuri parfumate. Va fi o adevarata incantare sa stai in preajma lui.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: In cazul lor nu trebuie sa te gandesti de doua ori. Daca ai gasit un Leu, merita sa-l tii aproape. Singurele probleme pot fi vanitatea si agresivitatea, dar il poti lasa oricand in cazul in care depaseste limita.

 

 

Fecioara

Ce trebuie sa stii despre ei: Barbatii Fecioara sunt foarte bine organizati si te poti baza oricand pe ei. Daca promit ceva, se vor tine de cuvant.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Barbatul Fecioara este foarte pretentios si conservator. Cere perfectiunea si poate deveni gelos si posesiv. Nu accepta foarte usor si parerea celorlalti.

 

 

Balanta

Ce trebuie sa stii despre ei: Balantele apreciaza lucrurile fine si te vor insoti bucuros la cumparaturi daca vrei sa-ti iei o rochie speciala sau pantofi eleganti. Le place sa faca amor in fata oglinzii.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Barbatul Balanta este obsedat de ideea de frumusete si tanjeste dupa iubirea perfecta. Se indragosteste rapid, dar se plictiseste la fel de rapid. Ca sa scape de belele, va minti fara sa clipeasca.

 

 

Scorpion

Ce trebuie sa stii despre ei: Scorpionii sunt, fara doar si poate, foarte sexy. Si pe cat sunt de sexy, pe atat sunt de buni in pat.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Barbatul Scorpion poate fi foarte posesiv, gelos, intolerant, crud si rece. Are o limba ascutita si va spune cuvinte care te vor durea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole