Ultimele

Horoscop sexy: Ce trebuie sa stie femeile despre barbati, in functie de zodia lor

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexy: Ce trebuie sa stie femeile despre barbati, in functie de zodia lor
sa stie femeile despre barbati

Daca vrei sa cuceresti un barbat, iata care sunt sfaturile oferite de astrologi.

Berbec

Ce trebuie sa stii despre ei: Berbecii sunt amanti “salbatici”, cu inclinatii kinky. Nu te vei plictisi in pat alaturi de un Berbec, caruia ii place sa incerce tot timpul lucruri noi. Nu fii mirata daca te va lipi cu spatele de frigider sau va dori sex pe capota masinii sau in gradina botanica. Varietatea sexuala este ca un drog pentru el.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Poate fi egoist si agresiv. Se autointituleaza un “atlet sexual” , dar doar pentru ca ii place sa termine intotdeauna primul. Cere multe favoruri sexuale pe care “uita” sa le returneze, pentru ca nevoile partenerei nu sunt pe primul loc.

Citeste si: 7 lucruri pe care barbatii si-ar dori sa le stie femeile

Taur

Ce trebuie sa stii despre ei: Taurii sunt cu picioarele pe pamant si foarte dependenti de partenerele lor. Sunt loiali si sansele sa calce stramb sunt foarte mici. Fericirea partenerei este prioritatea lor.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Poate fi incapatanat. Ori esti cu el, ori impotriva lui. In pat nu are multa imaginatie si este destul de conservator.

Gemeni

Ce trebuie sa stii despre ei: Gemenilor le place sa petreaca. Sunt incantatori si te fac sa razi. Sunt aventurosi si cauta placerile carnale. Au suficienta energie pentru ca sexul sa fie distractiv.

De ce trebuie sa te gandesti de doua ori: Angajamentele il sperie pe barbatul din zodiac Gemenilor si te poti astepta de la el sa flirteze cu sora ta sau cu cea mai buna prietena. Este superficial si se poate schimba foarte usor de la Dr. Jekyll la Mr. Hyde.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 21 mai 2023