Problemesex

E familist sau aventurier? Care sunt cei mai buni soti ai zodiacului

familist sau aventurier

Viata de familie nu se potriveste oricui. Iata ce spun astrologii despre fiecare zodie in parte. Afla daca partenerul tau e familist convins sau un aventurier.

Berbec

Barbatul Berbec se casatoreste repede. Nu-i place sa fuga de responsabilitati, dar ii place sa domine. Barbatul Berbec isi doreste o sotie frumoasa si desteapta care sa-i ofere libertate. Daca nu le are, isi cauta placerea in afara casei.

Taur

Barbatii Taur sunt foarte delicati si dedicati familiei si copiilor lui. Se vor stradui sa le ofere cele mai bune conditii de trai. Barbatii Taur sunt gentili, manierati, dar si foarte pasionali. Daca nu primesc placerea fizica in mariaj, sunt foarte tentati sa o caute in alta parte.

Te mai poate interesa: Esti genul „aventura de-o noapte”? Iata ce spune data ta de nastere!

Gemeni

Barbatii Gemeni nu sunt parteneri ideali. Viata lor de cuplu este interesanta, relaxanta, insa sunt foarte sarmanti si le place sa flirteze. Sotia trebuie sa stie cum sa-i ia.

Rac

Barbatul Rac este foarte traditionalist si devotat familiei sale. Desi poate fi partenerul ideal, viata alaturi de el nu este tocmai simpla.

Leu

Barbatul Leu vrea sa fie prioritatea numarul unu a sotiei sale. El crede ca toata lumea din casa trebuie sa i se supuna. Ca parinte nu este riguros, el insusi comportantu-se ca un copil. Sotia unui Leu trebuie sa fie frumoasa si eleganta.

Nu rata nici: 3 lucruri pe care femeile le cauta atunci cand vor o aventura extraconjugala

Fecioara

Barbatul Fecioara este cel mai credincios sot al zodiacului. Nu este posesiv, insa foarte pasional si se intelege foarte bine cu o sotie din aceeasi zodie. Este foarte conservator si nu intotdeauna romantic.

Balanta

Barbatul Balanta nu isi doreste neaparat un mariaj si are nevoie de timp pentru a se obisnui cu ideea ca este insurat. Este atras de femeile care au grija de imaginea lor, sunt pasionali si amanti exceptionali. Insa, fidelitatea nu este punctul lor forte.

Scorpion

Barbatii Scorpion sunt foarte posesivi si gelosi. Nu este usor sa mentii fericirea in cuplu alaturi de un barbat Scorpion. Isi doresc o sotie care sa nu fie rece sau dominanta si care sa-si demonstreze constant dragostea fata de ei. Altfel pleaca.

Nu rata nici: Aventura de-o noapte? Ce sa faci si ce sa nu faci!

Sagetator

Barbatul Sagetator este nascut pentru aventura. Sotia lui trebuie sa fie amuzanta si sa se descurce pe cont propriu. Nu tolereaza femeile geloase si posesive.

Capricorn

Barbatul Capricorn este, de obicei, devotat carierei sale si de aceea se insoara mai tarziu. Femeia de langa el se simte in siguranta, insa trebuie sa-i asigure barbatului Capricorn nevoia de devotament si afectiune.

Varsator

Barbatul Varsator este imprevizibil si nu este partenerul ideal de mariaj. Partenera de cuplu n-ar trebui sa fie ca o carte deschisa, ci sa-si pastreze secrete pe care barbatul Varsator sa le descopere unul cate unul. Cand nu mai are nimic de descoperit, barbatul Varsator isi gaseste repede o alta femeie care sa-l incite.

Pesti

Barbatul Pesti este unul dintre cei mai buni soti. El este dornic sa-si satisfaca sotia si petrece mult timp in familie. Barbatul Pesti nu-si risca fericirea conjugala pentru o amanta, indiferent de calitatile acesteia.

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version