Esti genul „aventura de-o noapte”? Iata ce spune data ta de nastere!

12 ianuarie 2019,
Vizualizari: 69.504, 1 azi
lipsa sexului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-1245773_1920

Data nasterii poate spune despre tine mai multe decat iti inchipui. Esti  genul “aventura de-o noapte” sau mai degraba adeptul relatiilor de lunga durata? Afla raspunsul calculandu-ti cifra destinului.  Aduna cifrele din data ta de nastere, astfel incat rezultatul final sa ramana o singura cifra de la 1 la 9.

Exemplu

Data nasterii: 5.03.1980 – 5+3+1+9+8= 26 (2+6)=8

 

 

Cifra destinului 1

Chiar daca nu esti genul “aventura de-o noapte”, atunci cand se intampla iti place sa fi dominat si nu dominator. Acest lucru poate veni dintr-un respect de sine scazut.

 

 

Cifra destinului 2

Iti plac aventurile de noapte si te folosesti de absolut orice pentru a-ti atinge obiectivul. Metafore de genul “E scris in stele”, “Suntem facuti unul pentru celalalt”, “Nu simti legatura puternica dintre noi?” fac parte din arsenalul tau, iar victimele iti cad in plasa relativ usor.

 

 

Cifra destinului 3

Nu esti deloc genul care sa aiba aventuri de-o noapte, iar daca s-a intamplat sa te ia valul la vreo petrecere, a doua zi iti faci reprosuri. Te macina constiinta ca ai incalcat principii religioase, personale, valori, credinte. Faci tot posibilul sa uiti ce s-a intamplat si te rogi sa nu mai cazi in “ispita”.

 

 

Cifra destinului 4

Iti plac aventurile de-o noapte in care vrei tot timpul sa domini. Te consideri “masina de facut sex” si te comporti ca atare. “Dur” este cuvantul care predomina atunci cand faci sex.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole