Ultimele

Aventura de-o noapte? Ce sa faci si ce sa nu faci!

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Aventura de-o noapte? Ce sa faci si ce sa nu faci!
aventura de-o noapte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - condom-1822413_1920

Ai avut vreodata o aventura de-o noapte? Sau iti doresti sa ai una? In acest caz iata cateva sfaturi despre ce ar trebui ori nu ar trebui sa faci pentru a nu avea probleme.

Atentie la siguranta

Sexul cu o persoana straina este unul dintre cele mai riscante lucruri pe care le poti face. Prioritatea ta in acest caz este siguranta.

Asigura-te ca prietenii tai stiu unde esti (mobilul iti poate fi de folos) si ca ai prezervative la tine. Nu te baza pe partenerul necunoscut pentru asta.

Atentie la bautura

Orice pisica este neagra noaptea, nu-i asa? Dupa prea multe beri, orice femeie este superba. Insa a doua zi s-ar putea ca zana sa se dovedeasca a fi trecuta bine de prima tinerete.

Te mai poate interesa: Esti genul „aventura de-o noapte”? Iata ce spune data ta de nastere!

Fii onest

Daca te implici in aventuri de o noapte, stii ca este vorba doar despre sex. Adica nu vor fi intalniri in urmatoarele zile. Daca te intereseaza doar distractia si nu sentimentele atunci este perfect. Insa spune-i si partenerei ca tot ce-ti doresti este o partida fierbinte de amor si ca nu esti interesat de inceperea unei relatii serioase.

Nu o face daca ai baut prea mult

Daca vrei o aventura de o noapte sunt sanse sa vrei sa-ti amintesti experienta. Poate ca alcoolul te va relaxa insa ai grija sa nu te imbeti. Nimeni nu vrea un asemenea partener.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 8 mai 2024