3 lucruri pe care femeile le cauta atunci cand vor o aventura extraconjugala

05 mai 2020,
Vizualizari: 13.369, 1 azi
aventura extraconjugala

Barbatii incep sa insele in jurul varstei de mijloc, consumand tot ce inseamna sex si bifand la modul cantitativ, in timp ce femeile sunt mult mai selective. Cel putin acestea sunt concluziile la care au ajuns reprezentantii site-ului AsheyMadison.com, un site care se ocupa de 9 ani cu “cuplarea” celor care sunt in cautare de aventuri extraconjugale.

 

Iata 3 lucruri pe care o femeie si le doreste atunci cand decide ca vrea o aventura:

 

1. Un angajament “part-time”

Cand isi completeaza un profil pe net, cautand o aventura, femeile precizeaza in proportie de doua treimi ca vor “o relatie pe termen lung”, cu angajament part-time. Barbatii, in schimb, bifeaza “o relatie indiferent de durata”.

 

 

2. Propria satisfactie

In timp ce femeile singure pana in 39 de ani, care isi cauta un partener de drept, sunt preocupate sa fie sotia/iubita perfecta, cele care vor o aventura sunt puternic preocupate de propria satisfactie. Ele isi manifesta interesul fata de chestiuni extrem de detaliate ale celui pe care il cauta: greutate, starea sanatatii, atribute fizice, caracteriale, nivelul studiilor etc.

 

 

3. Aleg stilul in pofida situatiei materiale

Femeile interesate de aventura sunt complet dezinteresate de nivelul financiar al pretendentului in cauza, si-si manifesta un vadit interes doar pentru stilul sau. Nici abilitatile intelectuale par sa nu intereseze prea mult in cazul unei aventuri.

Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole