Ce inseamna o partida buna de sex in functie de zodie

15 mai 2020,
Vizualizari: 3.196, 1 azi
Ce inseamna o partida buna de sex

Sagetator

Sexul misterios. In orice relatie, Sagetatorul are nevoie de putin mister, secret, putina surpriza. Si, mai presus de orice, Sagetatorul are nevoie de subtilitate. Nu este atras de expresiile evidente. El vrea ca mai intai sa fie sedus din punct de vedere mental.

Capricorn

Sexul care iese din zona lor de confort. Cand este vorba de sex, Capricornii sunt atrasi de lucrurile care depasesc zona lor de confort. Vor sa fie, usor impinsi de la spate, in explorarea de lucruri si experiente noi. Totodata, Capricornii sunt excitati de tot ce-i excita pe partenerii lor.

Varsator

Sexul erotic. Un Varsator are nevoie de numai doua lucruri: sexul care ii ofera o experienta spirituala, sau sexul care ii confirma sentimentele pentru jumatatea sa. In ambele situatii, sexul trebuie sa fie supererotic si, uneori, ciudat.

Pesti

Sexul pasional. Pestii trebuie sa se simta devorati de pasrtenerii lor sexuali, iar experientele in pat trebuie sa clocoteasca de pasiune si intimitate. Dorinta carnala este importanta pentru Pesti indiferent ca este vorba despre o aventura de o noapte sau o relatie pe termen lung. In plus, sunt atrasi de tot ceea ce este irezistibil si, uneori iresponsabil.

Sursa: thoughtcatalog.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole