Ce inseamna o partida buna de sex in functie de zodie

15 mai 2020,
Vizualizari: 3.440, 1 azi
Ce inseamna o partida buna de sex

Pentru fiecare om sexul poate avea diverse conotatii. Iata ce inseamna o partida de sex pentru fiecare zodie in parte.

 

 

Berbec

Berbecilor se gandesc mereu la sex. Le place sa fie stimulati atat fizic cat si mental, iar pentru a-i impresiona trebuie sa vii intotdeauna cu ceva nou. Daca vrei sa-i dai gata definitiv, trebuie sa-i cuceresti din punct de vedere mental. Isi dorec atat de mult sa fie diferiti in dormitor incat nu se pot gandi la nimic altceva in timpul zilei.

Taur

Sex cu ambianta. Pentru Tauri conteaza experienta ca intreg. Adica, la fel de importanta este cina dinainte, vinul de dupa masa si modul in care sunt aranjate lumanarile parfumate. Daca vrei sa impresionezi in pat un taur, concentreaza-te pe detalii. Trebuie sedus prin toate simturile.

Gemeni

Sexul este neasteptat. Gemenii trebuie sa aiba intoteauna senzatia ca intind coarda, iar acest lucru este adevarat si in domitor. Daca vrei sa-i impresionezi, incearca ceva ciudat, diferit si oriunde altundeva decat in pat.

Rac

Sex protejat. Racii vor sa se simta iubit si chiar daca nu vor ca in pat sa fie intotdeauna lapte si miere, pana la urma vor siguranta si monogamie. Racii se dezlantuie doar in compania persoanelor carora chiar le pasa de ei. Sexy pentru un rac este sa se simta in siguranta, protejat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole