Ce inseamna o partida buna de sex in functie de zodie

15 mai 2020,
Vizualizari: 3.196, 1 azi
Ce inseamna o partida buna de sex

Leu

Sexul care ofera putere. Daca stii sa faci un Leu sa se simta chiar mai sexy decat de obicei, atunci ii vei cuceri iremediabil inima. Leul vrea sa aiba mereu controlul, sa aiba incredere in el insusi, iar tu sa fii mereu dat pe spate in prezenta lui. Un Leu se simte sexy doar cand face amor. Orice il face sa se simta inconfortabil il va enerva.

Fecioara

Sex semnificativ. Poate ca la suprafata o Fecioara pare rece si ca nu pune prea mult pret pe timpul petrecut impreuna, insa ea vrea sa stie daca exista un soi de motiv pentru care formati un cuplu. O Fecioara se simte bine atunci ca relatia voastra are o menire.

Balanta

Sexul romantic. Balantele sunt regii si reginele dragostei si romantismului, iar pentru ele o partida buna de sex inseamna o experienta emotionala profunda. Vor sa se simta ca si cum ar pluti. Pentru Balante, sexul este o experienta holista: conteaza cum se simt atat fizic cat si emotional.

Scorpion

Sex intens. Indiferent ca este intunecat si secret sau pasional si emotional, Scorpionii asociaza orice lucru sexual cu un sentiment profund, intunecat. Sexul bun pentru un Scorpion este unul intens.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole